24 oras baba etetese?
Az a celom,hogy anyatejes legyen a babam de meg nincs elegendo tej. Egesz este sirt es kertem neki potlast reggel.
Most ez miatt felborulhat az egesz ??
Rosszul erzem magam emiatt de masfelol meg orulok,hogy most nem sir a babam. Bar igy sem lakott valami jol.
Mit lehetne tenni hogy hamarabb beinduljon a tej??
Kerdeztem mar a novereket is.
Legyen mellen amennyit csak lehet. Ez az egyik fontos dolog.
A másik, hogy ha van lehetőség, kérd szoptatási tanácsadó segítségét.
Egy 24 órás babának nagyon picike a gyomra, szinte pár csepp tejjel jól tud lakni.
Nem csak azért sírhat, mert éhes. Egy napja még egy jó meleg kuckóban volt, most meg kint a "hidegben", ahol sok a fény, furák a zajok, a szagok, stb. Ehhez adaptálódnia kell.
Az én lányom a kórházban csak rajtam nem sírt. Tejem volt, mert szinte semmit nem fogyott, sőt, 3 naposan már meghaladta a születési súlyát, mégis kétszer megetették tápszerrel, mikor elvitték, "mert sírt, biztos éhes".
Első körben leugrani a gyakoriról és megnyugodni. De tényleg. Hidd el, se idegeskedésre, se gyakorizó szoptatásnácikra nincs szükséged, csak arra, hogy figyelj magadra meg a kicsire, és be fog indulni. Ha nem, akkr meg nem, de akkor is jobb neki egy nyugodt anya, mint egy dilipók :)
Jó babázást :)
Két napig a kórházban nekem is tápszert adtak a fiamnak, mert nem volt tejem, ő pedig ordított folyamatosan.
Mellette nagyon sokszor tettem mellre, és szerencsére a harmadik napra elhagyhattuk a tápszert .
Tíz hónapig szoptattam.
Én fejtem és úgy adtam neki cumisuvegben este pedig tapszert kapott mert így aludt 2-3 órákat néha.
1 hónapos korára attertunk hogy csak szopizott. Addig 2-3 óránként fejtem meg éjszaka is. Beindult a tejtermeles 1 hét után, de nagyon fájt a szoptatás, így maradtunk a fejesnel meg pár hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!