Normális a 35.5 testhőmérséklet?
4 éves Gyerekem most jön ki a tüdőgyulladásból, antibiotikumot, szteroidot kell szednie.
Múlthéten végig magas láza volt, most, hogy gyógyul, konkrétan ki van hűlve. 35.3-35.5 mértem hónaljban. Lehet, hogy már én pánikolok túlságosan. Ma volt kontroll vérvételen és a “jelen levő fertőzés” kivételével rendben van a vérkép. Mégis aggódom.
Normális ez a testhő, vagy a szteroid okozza? Érdekes, hogy a szteroid befújás után 1-2 órával mindig jelzi, hogy melege van, és izzad is. Tekintve, hogy nyár van, akár még normális is lehet, ellenben nekem nincs melegem.
Szerintetek van okom aggódni?
(Igen pszichológus látott, igen túlaggódom, és hülye is vagyok. De megijesztett a tüdőgyuszi, mert ennyire sz..ul még nem láttam.)
Köszönöm
Ez túl alacsony. Valószínűleg vagy kilógott a hóna alól vagy lehűtötte az izzadtsàg
Azt figyeld inkàbb, milyen kedve van, milyen èlènk (màrmint nappal)
A mi digitalis lazmeronk csak a hoemelkedestol mutatja normalisan a hot, amugy mindig 35 fokosak vagyunk, ha megmerem, ami nyilvan nem igaz :D
Viszont a kisfiamnak van egy beurer digitalis gyerek lazmeroje, az nagyon pontos es normalisan mer.
Megmértem magam, nekem 36,2-t mutatott.
Egyébként napközben elénk, izgága. Ez mindig az esti szteroidos pumpa után történik.
Igen, előfordulhat hogy a magas láz+szteroid után ennyire beesik a testhőmérséklet. De ez konkrétan a “kihűléstől” nagyon messze van.
Ha amúgy közérzetileg rendben van, nem kell pánikolni. Meg méregetni sem ha nem érzed melegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!