Meddig normális, hogy bizonytalanul jàr?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Fiam április elején kezdett el önállóan járni, viszont a mai napig sokat esik-kel. Azt látom, hogy leginkább azèrt, mert nagyon gyorsan is sétal, hirtelen mozdulatokat tesz és persze nem néz a lába elé, így sokszor felbukik. Nagyon a sarkába kell lenni. 15 hónapos. Az önálló jàrástól számítva meddig normális, hogy ennyit esik-kel?jún. 10. 21:15
1/7 anonim válasza:
Ne siettesd teljesen normális. 18 hónapos koráig kell elkezdeni önállóan járni. Ez meg egy teljesen gyerekkori tulajdonság, hogy rohan..
2/7 anonim válasza:
Általában minél később kezdenek járni, annál kevesebbet esnek. 🤷♀️
3/7 anonim válasza:
Őszintén? A 6 évesem is folyton esik-kel. Mert ő sem mindíg a lába elé figyel, siet stb
De amúgy nagyon egyén függő. Van aki hamar stabil lesz van aki 2 évesen is sokat esik, botlik. Az idő a megoldás. Ne várd hogy tökéletes legyen. Ha jó az egyensúly érzéke akkor hamarabb lesz stabil járása.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. Őszintén nem tudom, hogy mivel teszek jót. Ha állandóan fogom a kezét, ott vagyok a nyomában, így minden esést kivédek, vagy ha hagyom, hogy egyedül menjen és ráérezzen a dologra, még ha ennek az is az ára, hogy sokat esik?
jún. 10. 21:50
5/7 anonim válasza:
Ha hagyod,hogy menjen. Egyértelmű.
Ha fogod a kezét,nem tanul egyensúlyt! Az elvesztegetett idő a járás tanulása szempontjából.
6/7 A kérdező kommentje:
Na hát akkor lehet már meg is oldódott volna a probléma, ha hagyom menni. Csak hát volt már pár durva esés ami jobb ha nem ismétlődne. Vagy ne adj isten nagyobb baj lenne belőle. Anyóssal is konkrétan úgy sétál, hogy a hónalja alatt fogja a gyereket.
jún. 10. 23:04
7/7 anonim válasza:
12 honaposan kezdett jarni es 16 honaposan mondtam azt, hogy mar nincs gyomorgorcsom amikor betonon setal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!