Kisfiam 6 hetes és szürcsög, tüdeje tiszta Gyermekorvostól kaptunk egy allergia cseppet napi 2x2 reggel ès este. Sinupret 3x10 csepp. Orrsprayt használok és semmi nem jön ki szívásnál? Sinupretet nem használom, tápszeres.Sok büfi van és néha bukik
2 napig adtam neki a Sinupret cseppet és 1 napig elmúlt a szürcsögès. Most megint visszajött. Allergia cseppet nem tudom hogy használjam e és hogy újra kezdjem a Sinupretet adni neki vagy sem. Tüszögni általában sokat szokott, de ez már az orrspray miatt is lehet fogalmam sincs. Sajnálom szegényt hogy már most ilyen kicsi és ilyennek van kitève. Tápszeres egyébként és arra is gondoltam hogy nem e vissza megy a tápszer az orrába. Van amikor büfizik 4-5x egy évesnél utána leteszem és 20 perc múlva ha felveszem akkor bukik, fogalmam sincs mitől lehet vagy ez normális e ha egy évesnél többször is bukik. Elvileg az a felesleg ami visszajön de már sok mindent olvastam és összezavarodtam. 🤔
Egyébként láza nincs és semmi más probléma vele, mohón eszik és a súlya is szépen gyarapodik.
Valóban lehet élettani is a szürcsögés.
Voltatok orvosnál, ő nyilván jobban tudja, mint mi, használd amit felírt nektek mindenképp.
Attól is szürcsöghet, ha felmegy az orrába a tej, viszont az csak akkor jelentkezne amikor eszik és csak 1-2 percig.
Akkor szerintem érdemes lenne ezzel foglalkozni. Ha nem valami betegséget szedett össze, akkor sűrített, vagy kifejezetten refluxos tápszert érdemes lehet megnézni, hogy javul-e.
De persze ez csak ötleteleés a saját tapasztalatom alapján, mindenképp orvossal konzultálj róla!
Most például alszik és egyáltalán nem hallom hogy szürcsögne és a levegőt is jól kapja az orrán,nem gondolnám hogy eldugult neki.
Vagy valami jobb cumisüveget kell vennem amin nem nyel annyi levegőt etetés közben. NUK használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!