Mi baj lehet? Miert nem eszik?
Figyelt kérdés
2 hete kb 120nal elkezd sirni nem kell neki a tápszer. Napok óta 90miliket eszik. Nem értem miért nem kell neki, amint megbüfiztetem újrapróbálnám neki adni de amint meglátja a cumisüveget elkezd sírni. Multhéten nagyon zavarta a fogzás most nem tapasztalom hogy az lenne a gond. 4 és fél hós. 200 grammot hizott 2 het alatt...jún. 10. 13:40
1/9 A kérdező kommentje:
Azt hozzáteszem hogy 180-210 miliket evett napi 5x.
jún. 10. 13:44
2/9 anonim válasza:
Attól még lehet a fogzás. Vagy a meleg. Lesznek ilyen időszakok amikor kevesebbet eszik, aztán lesz amikor meg többet eszik, mint a megszokott. Ez ilyen. Ne aggódj😊 Csak ne erőltesd neki. Lehet már azért sír a cumisüveg láttán.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem erőltetem :( De megpróbalom újrakínálni azért 10 perc után hogy hátha kell -e neki. De ez baromi kevés 500ml sincs /nap és 800-900 között evett.Így is kis vékonyka :(
Nincs meleg 20fok van nálunk külföldön.
jún. 10. 14:39
4/9 anonim válasza:
4 hónaposan tetőzik a reflux. Az is lehet. Sima vagy csendes. Nem csuklik sokat? Nem vágja hátra magát c-be? Nekem refluxos volt, sűrítettem a tápszerét, az kicsit segített. Kúszik vagy mászik már? Nekem korán kezdte és onnantól csak 200 grammokat hízott havonta, nem volt vele gond. Amíg hízik és nem stagnál a súlya, addig ne aggódj rajta.
5/9 A kérdező kommentje:
De refluxos, csendes belső, gyógyszeres kezelés alatt áll hónapok óta. Süritett tápszert eszik.Közben leváltottam a tápszert ma mert biztos vagyok benne hogy az előző süritöje okozott neki hasfájást. Lehúzott 210et most este. Nem vágja magát hátra mióta gyógyszer alatt áll, nem kúszik nem mászik, 4hós.
jún. 10. 21:18
6/9 A kérdező kommentje:
Van hogy csuklik ha sikongat vagy gagyog és sok levegőt nyel be.
jún. 10. 21:19
7/9 anonim válasza:
Na akkor a tápszer volt a gond. Melyiket adod most neki?
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, vagyis ezzel a tápszerrel jókat evett 180-210ml jo volt de aztán szerintem fájt a hasa most az utobbi napokban tőle, kakálni se kakált úgy, az inye is lehetett a gond nem tudom.Nem Magyarországon élek, ez a márka nem létezik otthon ( Novalac)
jún. 10. 22:08
9/9 A kérdező kommentje:
Akarom mondani az előző tápszerrel jókat evett* majd hirtelen 120-90eket pár napja. Most at uj tejjel 210et evett.
jún. 10. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!