Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kemény széklet 1 honapos...

Kemény széklet 1 honapos babánál! +kamilla tea?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 honapos tápszeres babának eddig krémes állagú volt a széklete.. Ma nagyon kemény és nehezen jön ki. Adtam neki egy kiskanál kamilla teát, de cukrot nem raktam bele. Esetleg így is fog használni? (Nem szeretnék ilyen korán cukros dolgot adni neki)

2024. jún. 7. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kamilla szárít, tehát az dehidratál. Nem hiszem, hogy ebben az esetben jó ötlet.
2024. jún. 7. 16:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagymamám mondta, ők ezt adtak régen a babáknak.
2024. jún. 7. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne hallgass se a nagyira se a szomszédra se anyósra.Ha hallgattam volna... Ne adj neki kamillát sem.. Fordulj orvoshoz.
2024. jún. 7. 16:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez volt az első alkalom, hogy kemény a szeklete, ennyivel meg nem rohanok orvoshoz. Köszönöm a válaszaidat.
2024. jún. 7. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha orvoshoz sem rohansz, akkor ilyen házi praktikákkal se kisérletezz rögtön. Vagy vársz egy kicsit, hogy hátha magától rendeződik vagy elmész az orvoshoz, vag esetleg védőnő. Lehet egy tápszerváltás lesz a megoldás, sőt, szinte biztos.

Ne adj 1 hónapos babának kamilla teàt, mert a mamád azt mondta. Nyilván csak segíteni akar és jót akar nektek, nem ezt kérdőjelezem meg, de inkább kérdezz szakembert.

2024. jún. 7. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Mamad... bakker mamadnak 1950'ben volt kisgyereke, 2024 et irunk !!!

Valtoztak am a dolgok.

Vagy a ruhat is a folyoban mosod, mint anno mamad ?

Legyen mar eszed mielott tonkrevagod orokre a gyerek emeszteset, nezz utana mit lehet es mit nem !

2024. jún. 7. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Beba fos/gos rost port ajánlom. Az néhány tápszerbe is van. Ne adj neki egy egész csomagot, csak egy harmadot. Én felet adtam neki reggel 7 30 felé és 11re meg is hozta a hatást (9 hós).
2024. jún. 7. 17:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2024. jún. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!