Szerintetek normális ez a széklet 8 hónapos babánál?
Figyelt kérdés
Kép az első kommentben.
Aki nem bírja az ilyesmit ne nézze meg, köszönöm.
2023. jan. 28. 15:12
3/11 anonim válasza:
szerintem igen. az én lassan 6hós babamnak is volt ilyesmi, attól függ mit evett :)
4/11 anonim válasza:
Szerintem.sincs semmi különös.kicsit sóskás : D
5/11 anonim válasza:
Nekem a fiamnak is ilyen kasas a szeklete,szine meg attol fugg mit evett.
6/11 A kérdező kommentje:
Tegnap: reggel: mango+quinoa, ebéd: sütőtök+csirke. A reggel mango+keksz, ebédre pedig sütőtök pürét. Kapott még kölesgolyót ebéd után.
2023. jan. 28. 15:51
7/11 anonim válasza:
Szerintem ilyen ételek után ne csodálkozz a kakai eredményen. Teljesen normális.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem szabadna ezt adnom neki? Valószínű tejallergiás, hasmenése, majd székrekedése is volt, így nagyon nem tudom mit adjak neki enni.
2023. jan. 28. 16:09
9/11 anonim válasza:
Adj mindig olyat ami kicsot lazítja a székletet
19 hós a fiam ő se kemenyet kakil hanem lágyat krémeset..ez a normális
10/11 A kérdező kommentje:
Ezért adtam ezeket mert két napja székrekedése volt, ez volt azóta az első “lazább” kaki. Mostmár mehet neki mondjuk répa, krumpli?
2023. jan. 28. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!