Két éves kisfiatoknak, mit vesztek, vettetek szülinapjára? Amivel játszott is Tanuló kutyával igazából mikor játszanak?
Tudom 6 hónapos kortól van, de igazából akkor még úgy sem tudják, értik a funkciókat
Két éves babának, már nem ajánljátok?
a fiam ma 2éves,mi egy nagy barkácskészletet vettünk neki,és aki kérdezte hogy mit vegyen,annak építőkockát mondunk,mágneses rajztáblát...
nincs tanulókutyusunk,de van pár FP-os játéka,amik zenélnek,és villognak.Biztosan nem 2éves kortól ajánlják,de ő még most is nagyon imádja.
szerintem nyugodtan adjatok neki olyant.Úgyis csak most kezdi majd szóban és tettben is leutánozni.
Hát igen, nekünk is van Tanuló kutya és úgy van ahogy írták előttem hogy igazából most fogja fel a dalokat meg ezeket az egyeztetős dolgokat hogy szín, szám testrész :)
Amíg kicsi volt, csak az volt az izgi benne hogy néha ráfeküdt, rátámaszkodott, megölelte és akkor véletlenül "megszólalt" a kutyus.
De a többi funkcióját igazából most használja:)
De amúgy nálunk is építőkocka ami nyerő meg a bábokat is szereti nagyon :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kockája van, de az még nem igazán és csak ritkán érdekli
De imádja a daloló könyvét, a sima könyveit nézegetni. A Bödönjét, ezért is gondoltam a tanuló kutyára. Most a motorozás a menő, de hát télen az nem megy:)
De várom még az ötleteket, mert decemberben van a szülinapja, és a karácsonyra is szeretnénk neki valami meglepit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!