Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Herpesz a baba száján. Mi...

Herpesz a baba száján. Mi tévő legyek? Persze orvoson kívül? Tapasztalatok? 9 hós. Kedve jó, eszik, iszik, játszik. Nagy probléma adódik az ilyenből?

Figyelt kérdés

jún. 5. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
ORVOS. Nem is értelek, miért nem ez az elsö, amit teszel!
jún. 5. 21:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert fél 10 van!
jún. 5. 21:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Kérem olyanok írjanak akik válaszolni tudnak. Volt e valakinek a babájának ilyen fiatalon herpesze és lett e belőle gond? El viszem orvoshoz, de mégis, had olvassak olyat akikkel történt ilyen. Köszönöm.
jún. 5. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Semmit. Majd elmúlik.
jún. 5. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:

9 hónapos baba herpesszel a száján??! Ilyenkor azonnali ügyelet. Nem azt lesegeted mennyi az idő, hanem mész az orvoshoz. A herpesz egy komoly betegség, jelzi hogy az immunrendszer le van robbanva.

Vérvételt kell csinálniuk, megnézik máshol is van-e neki.

Szoktatok a szájára puszit adni? Vagy a kezeire? Mert simán elkaphatja tőletek. Neked meg se kottyan, neki meg a veséje bángatja ezt is.

jún. 6. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne írj már baromságokat.
jún. 6. 16:45
 7/10 A kérdező kommentje:

Úr Isten!!! Jujj, de szar anya vagyok. 😱 éjjeli ügyelet és vérvétel helyett, aludtunk! Bakker, akutyafájját az ilyennek! 😂

Reggel voltunk! Lestem az időt. 7 óta volt😉 de minden rendben!

Kül már így majdnem 24 óra után, csakhogy megint az idővel foglalatoskodjak, nem sok értelme volt a “válaszodnak”.

jún. 6. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen, szar anya vagy. Kacsintgathatsz meg hisztizhetsz, de gondolom majd ha komoly baja lesz, akkor is ide írkálsz majd és nem az ügyeletre viszed.

Egy kisbaba herpeszvírussal a száján nem olyasmi, amit a szőnyeg alá kell seperni. De persze a te gyereked, te cseszed el.

jún. 6. 18:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Édes vagy! 😂😂 direkt sajnállak! Szánalom! Ilyenkor úgy egymás mellé állnék a fajtáddal. Szerintem szóba se állnék veled! Nem lehetünk egy szinten. Attól, hogy itt osztod az észt, nem leszel se jobb anya se jobb ember! Ténylegesen visszaszólsz, hogy igen, szar anya vagy! Intelligenciád a béka segge alatt van! De sajnos hülye is vagy! Nekem ide többet ne írj!
jún. 6. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:
43%
8as te nem vagy ép. Nem újszülött. 9 hónapos. Akkor kell orvoshoz vinni, ha szemét érinti vagy, agyi tünetei vannak. Körbe is röhögnék az ügyeleten. Az legalább fele elkapja gyerekkorban.
jún. 6. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!