Mi a véleményetek, tapasztalatok? Olyan anyukákat kérdezek most, akiknek pár hetes babájuknál köldök probléma merült fel.
Nincs véleményem, ez köldöksérv nagy valószínűséggel, beütöttem a keresőbe és ez volt az első találat, amit kidobott, ajánlom, hogy olvasd végig, én is megtettem, már csak azért is, mert érdekes. Én a helyedben az olvasottak alapján (és azért is, mert nem hinném, hogy az orvosotok mindenről tájékoztatott) kikérnék egy másodvéleményt is.
Nálunk nem volt gond
Egysuer viszont azt hittem, igen
Síráskor jött kifele.. mintha szétnyílt volna
Aztán ez pár nap. Után többet nem jött elő így az orvosnak is elfelejtettem mpndani
Elvileg lehet normális
Ha már csak síráskor, kakiláskor jön elő, akkor az elmúlik...
/ akkkor ami fellelhető volt elolvastam:
Nálunk volt köldöksérv, bár ahogy leesett a köldökcsonk azonnal kijött.
Ne tapaszd le, semmi értelme, nem segít, ez egy hülye régi szokás, semmi orvosi alapja nincs és a babának is fáj, hogy vissza van nyomva.
Kb 3 hónapos koráig tartott magától elmúlt.
Nekünk azt mondta az orvosunk, hogy max 1 éves koráig elmúlik, utána műtik, de rutin műtétnek számít, mert ez kiskorban gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!