Tommee tippee cumisüvegről tapasztalatok?
Lanyomnak vettunk anno, de nem annyira szerette, konnyebben ivott az Avent csorospoharbol. Amugy nagon tetszik, mert a fedel levetelevel ugye poharkent funkcional. A lanyomnak kicsit kemeny lehetett a csor resze, gondolom ezert nem szerette.
Lehet, hogy azota mar uj szeria megy, most jut eszembe, mert kb 4 eve vettuk.
Mi hasznaljuk a cumisuvegeit es szeretjuk nagyon.Mar van hasfajos babkhoz is uveg ami szerintem a legjobb (Dr.Brown a masik ennyire jo hasfajos babaknak)
Rengeteg termekuket hasznaljuk es meg vagyunk mindel elegedve (sterilizalo, 7 cumisuveg, 2 ragokascumi, 3 cumi, 2 ragoka, 1 termosz,2 tejtartodoboz, mellszivi, 2 melegentarto taska es mar legzesfigyeloje is van)
Van 2 csorosunk is :)
masodik hozzaszolo
En puhgafalut nem is lattam meg!!
Kuldenel linket mert kivancsi vagyok!! koszi :)
2. valaszolo
ja mi ezt hasznaljuk es nagyon jok szerintem:
Köszönöm a válaszokat, még csak a holmikat szerezzük be babó még csak a pocakban van 1,baba.
De nekem keresztlányomnál nem jött be az Avent.
Tudnátok olyan áruházat ahol van ilyen cumisüveg?
Mert eddig akárhol néztem csak 2féle volt.egy kicsi egy nagy.Vagy csak ezek vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!