Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Libero Comfort pelenkákon...

A Libero Comfort pelenkákon is van az összes méreten nedvességjelző csík, vagy csak a Libero Touch-on?

Figyelt kérdés

A Libero comfort termékjellemzőinél nincs felsorolva, viszont az animációkon, grafikákon látszik.

Aki Libero Comfortot használ, van, vagy nincs jelzőcsík? (3-7 méret között) ?

máj. 31. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Hol latod? Emlekeim szerint nincs es most ahogy nezegettem kepeket rola, en ott se latom a csikot. Bar mar 2 honapja hasznaltuk utoljara a 4-es meretet belole.

Amugy miert fontos? :D

máj. 31. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, 5-os meret volt, nem is a 4-es.
máj. 31. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs, nem is kell. Mire nagyobb méret kell, már ránézésre tudod, mikor kell pelenkát cserélni, felesleges a csík.
máj. 31. 16:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Itt láttam:

[link]

Plusz ha a Libero honlapján a termékeknél rákattintotok valamelyik Comfortra, és elkezdi animálni a pelenka funkcióit, ott is rajta van.

Pl. [link]

máj. 31. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja mi nem ezt a mehecskeset hasznaltuk, hanem a katicasat. En az animacion abbol is csak a 3-ast latom, azon van, de szerintem felette mar nincs, en igy emlekszem.

Gondolom ez a mehecskes valami ujabb, de a linkelt kepen nem latok meretet, altalaban a 3-as meretig szokott csik lenni, felette mar ritka. A touchon tuti van a 4-esen, ez megvan.

máj. 31. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Komolyan egy csík kell, hogy tudd, mikor cserélj pelenkát?
máj. 31. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!