Libero Newbotn pelenkából mekkorát vegyek?
Figyelt kérdés
55,5 cm a kislányom jelenleg és 4,6 kg.
2-es vagy 3-as méret lenne jó?
jan. 9. 09:15
1/10 Bogica0616 válasza:
Én még 2 méretet venném. A lányom 61 cm és 5200 gramm nagy még neki a 3. méret.
3/10 anonim válasza:
A libero kisebb, én a 3as méretet venném.
4/10 anonim válasza:
Mindenkeppen a 3-ast vennem, mert ha meg tul nagy is, akkor ebbe beleno, max addig veszel egy csomagot a kisebbol.
5/10 anonim válasza:
Ugyanekkora a lányom és még a 2est hordjuk. Viszont már kezdi kinőni. Ha elfogy ez a csomag, váltunk a 3asra!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A libero touch-ból a 2-est hordja, az jó még neki. Csak nem tudom a newborn mérete mennyire egyezik meg..
jan. 9. 16:22
7/10 Bogica0616 válasza:
Megegyezik a két pelenka fajta mérete, nekünk is 2 elég mind a két fajta Liberobol. 1 voltam.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
jan. 10. 00:12
9/10 anonim válasza:
A lányom születése előtt csecsemős nővérke voltam. Mi is Liberoval kezdtünk, nem ajánlom folyt ki belőle minden is
10/10 A kérdező kommentje:
Szia! Milyen pelust ajánlasz?
jan. 21. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!