Vendégségben ti ki meritek dobni az elhasznált pelenkát, vagy inkább hazaviszitek és otthon dobjátok ki?
1. Nem a "pelenkás troll" vagyok, csakhogy az ilyen vádaskodó kommenteket megelőzzük :)
2. A múltkor olvastam egy másik kategóriában, miszerint valaki a munkahelyről hazaviszi menstruáció idején az elhasznált tamponokat amiket napközben cserél. Páran meg adták is alá a lovat (számomra megdöbbentő módon), hogy hát igen, vendégségben illik hazavinni, meg nem illik más szemetesébe ilyeneket dobni, stb.
Innen jutott eszembe a kérdés, hogy ha vendégségben vagytok a babával, és pelenkát kell cserélni, ti mit csináltok a használt* pelenkával? Kidobjátok nála, vagy ezt sem illik otthagyni?
*természetesen a kérdésben olyanra gondolok, amikor csak pisi van a pelusban, mert a kakisat nyilván még odahaza is igyekszik minimum a kinti kukába kivinni, panelban meg levinni az utcaiba. De amikor csak pisi miatt cseréltek, azt ki lehet dobni a vendégnél bent is? Vagy valóban illik elvinni/hazavinni? Mi ilyenkor az illem? Ti hogy csináljátok?
A szüleimnél kukába dobom. A kakist rögtön a kintibe.
Mindenhol máshol bezacskózom, és hazaviszem.
12
Falusi vagyok és nálunk van kiskuka a wc-ben zacskóval ellátva..
A pelenkát kidobom ahova mondják dobhatom. Ezzel jár a baba.
Viszont én is vidéken nőttem fel, de mindenki ismerte a menstruáció fogalmát. Semmi ciki nincs abban, hogy megkérdezed a háziasszonytól, diszkréten, hogy bocsi épp most van hova szabad dobnom. A papáméknál sokáig csak kinti budi volt, de még náluk is volt hova dobni. Számomra nonszensz, hogy valaki hordja magával a használt tampont haza. Ha 150 kilométerre mész vendégségbe akkor is hazaviszed?
Ahol nincs a wc-ben kuka ott megkérdeztem finoman. Soha senki nem nézett rám ferde szemmel nem szólt le nem vitette haza, mert a menstruáció egy normális dolog.
Amúgy milyen ember röhögi ezt ki? Inkább szomorú, hogy ma még van család, hely ahol egy menstruáció például szégyen. Miért kell kiröhögni azt, aki meg van szégyenítve?
Szoptatás ugyanez. A mi családunkban félre kell vonulni, hogy ne is lássák a férfiak stb. Szerintetek jó érzés ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!