Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vendégségben ti ki meritek...

Vendégségben ti ki meritek dobni az elhasznált pelenkát, vagy inkább hazaviszitek és otthon dobjátok ki?

Figyelt kérdés

1. Nem a "pelenkás troll" vagyok, csakhogy az ilyen vádaskodó kommenteket megelőzzük :)

2. A múltkor olvastam egy másik kategóriában, miszerint valaki a munkahelyről hazaviszi menstruáció idején az elhasznált tamponokat amiket napközben cserél. Páran meg adták is alá a lovat (számomra megdöbbentő módon), hogy hát igen, vendégségben illik hazavinni, meg nem illik más szemetesébe ilyeneket dobni, stb.

Innen jutott eszembe a kérdés, hogy ha vendégségben vagytok a babával, és pelenkát kell cserélni, ti mit csináltok a használt* pelenkával? Kidobjátok nála, vagy ezt sem illik otthagyni?

*természetesen a kérdésben olyanra gondolok, amikor csak pisi van a pelusban, mert a kakisat nyilván még odahaza is igyekszik minimum a kinti kukába kivinni, panelban meg levinni az utcaiba. De amikor csak pisi miatt cseréltek, azt ki lehet dobni a vendégnél bent is? Vagy valóban illik elvinni/hazavinni? Mi ilyenkor az illem? Ti hogy csináljátok?

máj. 21. 20:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%

A szüleimnél kukába dobom. A kakist rögtön a kintibe.

Mindenhol máshol bezacskózom, és hazaviszem.

máj. 21. 21:04
 12/22 anonim ***** válasza:
12%
10-es nálunk "falun" ciki a menstruáció sajnos, a pelenka az oké. De ez nem Pest, itt nincs kiskuka a budiban senkinél. Akinél végre volt, ott nem volt benne zacskó, oda nem dobom be nyilvan. Szóval uzsiszacskó a barátom lett. Nem örülök neki, de mifelénk ez tabutéma. A konyhában pálinkázó férfiak között nem sétálok át betétekkel, tamponokkal pl.
máj. 21. 21:12
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Kidobom náluk. Alap dolog és ezt a meghívók is tudják hogy pelenkát cseréltem a babámon nyilván nem rakom el a táskámba, hanem megkérdezem hova dobhatom.. Tampont is jol be wc papirozom és kidobom másnál a szemetesébe..
máj. 21. 21:19
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

12

Falusi vagyok és nálunk van kiskuka a wc-ben zacskóval ellátva..

máj. 21. 21:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A pelenkát kidobom ahova mondják dobhatom. Ezzel jár a baba.

Viszont én is vidéken nőttem fel, de mindenki ismerte a menstruáció fogalmát. Semmi ciki nincs abban, hogy megkérdezed a háziasszonytól, diszkréten, hogy bocsi épp most van hova szabad dobnom. A papáméknál sokáig csak kinti budi volt, de még náluk is volt hova dobni. Számomra nonszensz, hogy valaki hordja magával a használt tampont haza. Ha 150 kilométerre mész vendégségbe akkor is hazaviszed?

Ahol nincs a wc-ben kuka ott megkérdeztem finoman. Soha senki nem nézett rám ferde szemmel nem szólt le nem vitette haza, mert a menstruáció egy normális dolog.

máj. 21. 21:24
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
10# Ezen én is meglepődtem. Én se voltam még olyan helyen falun sem, ahol a mosdóban ne lenne kis kuka, főleg ahol nők is élnek. :D És ha vendégségbe alszol, összegyűjtöd magadnál vagy mi.. istenem.:D gusztustalan
máj. 21. 21:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Jót nevettem 16 erre nem is gondoltam , hogy aki ottalszik az hova rakja 🤣🤣
máj. 21. 21:35
 18/22 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, akkor csak nálunk Borsodban nem divat a kuka. Mondom senkinél nincs. A szüleimnél, férjem szüleinél nincs kuka, sosem volt. Mert menstruáljon úgy a nő, hogy ne vegye észre senki. Ez alap mifelénk. Barátoknál, rokonoknál nincs kuka. Ez van emberek...
máj. 21. 21:46
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy milyen ember röhögi ezt ki? Inkább szomorú, hogy ma még van család, hely ahol egy menstruáció például szégyen. Miért kell kiröhögni azt, aki meg van szégyenítve?

Szoptatás ugyanez. A mi családunkban félre kell vonulni, hogy ne is lássák a férfiak stb. Szerintetek jó érzés ez?

máj. 21. 21:55
 20/22 anonim ***** válasza:
83%
Babával eleve úgy indulok el, hogy van szagmentesen zárható zacskó nálam, legalább kettő. Ha cserélni kell, akkor megkérdezem a házi gazdát, hogy van-e nála olyan kuka, vagy vigyük haza. Eddig mindig megoldottuk úgy, hogy plusz zacsiba csomagoltuk és a látogatás végén a kinti nagy kukába vitték ki az összeset, nem küldték haza velünk. Mindig rokonhiz vagy barátokhoz mentünk, senki nem fanyalgott ezen.
máj. 21. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!