Szerintetek mekkora és milyen overált vegyek télre?
Sztem 86-ost vegyél, lábrésszel. Kell is ekkora, a sok ruha alatta felveszi a hosszák.
Én tavaly nem találtam lábasat, szóval bélelt csizmit adtam hozzá, én fiam akkor volt 10 hós. Ja, és végül 92-es overál lett belőle, mert az jött rá. (Visszamentem becserélni!)
86-ost legalább.
Vastag ruha is kell alá.
De!
Szerintem vidd magaddal a gyereket, én tavaly 80ast akartam rá venni és kicsi volt, hiba 73 centi volt a gyerekem. Mások a méretezések.
Szia!
Pont most akartam én is ezt megkérdezni :)))
Az én kisfiam 10-én lesz 1 éves, most 76 cm és még nem jár egyáltalán, csak kapaszkodva feláll.
Van egy 86-os overál a bátyjától, ami már majdnem jó rá, végül is ráadnám, csak nincs lábrésze. A nagyobbik fiam ennyi idősen már stabilan járt, így csizmát adtam rá, de a kicsinek az még nem kell, úgyhogy most kicsit elbizonytalanodtam.
A bundás kocsicsizmák is elég melegen tartják vajon a lábát, ha sétálni megyünk és ő csak úgy ül a babakocsiban?
Amúgy én a helyedben 80-86-os overált vennék, hogy elég lazán álljon rajta. Az sem baj, ha az ujját vissza kell hajtani, a lényeg, hogy a törzsére elég hosszú legyen, ott nem jó, ha szoros, mert ha leül, akkor nagyon megfeszül rajta. Ja és legombolható lábrészest vennék, hátha pikk-pakk elindul :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!