Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mekkora és milyen...

Szerintetek mekkora és milyen overált vegyek télre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiam 78 cm, 10 és fél hónapos, és tanácstalan vagyok overál ügyben. A 80-ast valószínűleg hamar kinőné, nem? De a 86-ost meg túl nagynak találom. Vagy ez nem probléma, attól még kényelmes neki? Illetve lábrésszel készüt overált javasoltok, vagy külön vegyek cipőt/csizmát? Még nem tud felállni sem, szóval ezen a télen még biztosan babkocsizunk. Bocsánat a sok szövegért, de nagyon várom a tapasztalt anyukák válaszát. Köszi Nektek!
2010. okt. 29. 06:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Sztem 86-ost vegyél, lábrésszel. Kell is ekkora, a sok ruha alatta felveszi a hosszák.

Én tavaly nem találtam lábasat, szóval bélelt csizmit adtam hozzá, én fiam akkor volt 10 hós. Ja, és végül 92-es overál lett belőle, mert az jött rá. (Visszamentem becserélni!)

2010. okt. 29. 06:49
 2/6 anonim ***** válasza:

86-ost legalább.

Vastag ruha is kell alá.

De!

Szerintem vidd magaddal a gyereket, én tavaly 80ast akartam rá venni és kicsi volt, hiba 73 centi volt a gyerekem. Mások a méretezések.

2010. okt. 29. 07:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a 73cm fiamra 80-asat vettem, januárban lesz 1 éves, gondolom kb. 80 cm is akkor lesz. Én lábfej nélkülit vettem, kis tutyi van hozzá, de ő már lépeget a bútorok mellett, ezért vettem ilyet. Ha a Te babádnál nincs esély, hogy járni fog, akkor szerintem lábrészeset vegyél.
2010. okt. 29. 08:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ma megyek overált venni. 1 éves fiam pont 78 cm, tegnap rápróbáltam egy 86-os overállt, pont annyival volt nagyobb, hogy tavaszig jó lesz rá. Bár egy kínai 98-as(!) meg kicsi volt... szóval muszáj rápróbálni. Inkább nagyobb legyen, minthogy a tél közepén kinője. Ő már kapaszkodva lépeget, úgyhogy lábnélkülit kell vennem. Én a helyedben nem vennék lábrészeset, ki tudja milyen hirtelen fog elindulni, inkább valami bundás mamuszt vagy kocsicipőt. Vagy vannak olyan overálok, aminek levehető patentos lábrésze van, az is nagyon jó.
2010. okt. 29. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont most akartam én is ezt megkérdezni :)))

Az én kisfiam 10-én lesz 1 éves, most 76 cm és még nem jár egyáltalán, csak kapaszkodva feláll.

Van egy 86-os overál a bátyjától, ami már majdnem jó rá, végül is ráadnám, csak nincs lábrésze. A nagyobbik fiam ennyi idősen már stabilan járt, így csizmát adtam rá, de a kicsinek az még nem kell, úgyhogy most kicsit elbizonytalanodtam.

A bundás kocsicsizmák is elég melegen tartják vajon a lábát, ha sétálni megyünk és ő csak úgy ül a babakocsiban?

Amúgy én a helyedben 80-86-os overált vennék, hogy elég lazán álljon rajta. Az sem baj, ha az ujját vissza kell hajtani, a lényeg, hogy a törzsére elég hosszú legyen, ott nem jó, ha szoros, mert ha leül, akkor nagyon megfeszül rajta. Ja és legombolható lábrészest vennék, hátha pikk-pakk elindul :))

2010. okt. 29. 10:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, akkor inkább a nagyobbat választom. A legombolható lábrészes pedig jó ötlet, tényleg, ki tudja, mikor indul be a Manócskám :-))) Minden jót és jó babázást Nektek!
2010. okt. 29. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!