Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ajándékot javasoltok...

Milyen ajándékot javasoltok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Egyik barátunknak gyereke született, és szeretnénk őket megajándékozni.

Koma-tálra gondoltam, de emellé még olyan 20.000 forint értékben ajándékot is vennénk.

Barátaink jó anyagi helyzetben vannak, nálunk jóval nagyobb igényük van a márkás, nagy hírnevű termékekre. Ezekre költenek is, a babatermékek is neves márkák közül válogatták ki. A gyereknevelésről/gondozásról is más véleményen vagyunk, nehéz így együtt rezdülni. Címszavakban, az ő megélésük az, hogy a baba jön később a családba, ő alkalmazkodjon - és nem igazán a mostanában jobban elterjedt válaszkész, tudatos gyereknevelést, hanem inkább a modern, karriert építő szülői attitűdöt viszik. Félreértés ne essék: ez egyáltalán nem gond, csak kicsit nehezebb számomra a nézőpont váltás, hogy mi lehet nekik hasznos/jó ajándék.

Szerintetek mit tudnánk adni? Masszázsra gondoltam az anyukának, de valószínűleg ők erre nem sajnálják majd amúgy sem a pénzt, és lehet hogy jobbat is fizetnek majd meg saját maguknak, mint mi tudnánk... Babának meg ilyen általános babaholmikat néztem (kontrasztos könyv, puha labda, csörgő), de nem tudom... bizonytalan vagyok.

Mit gondoltok? Van valami jó ötletetek?

Ha megkérdeznénk, úgyis azt mondanák nem kell semmi.

máj. 15. 21:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mit választottatok ?
máj. 17. 19:28
 12/12 A kérdező kommentje:

Végül a 9-es válaszoló mentén indultam el.

A baba egy személyesebb dolgot kap, meg kontrasztos baba könyvet.

Az anyukának LUSH-ból fürdőbomba csomagot, és az apukának is. Fantázianevek is segítenek a választásban (pl. MUM, Sleepy).

Komatálnak pedig 1. pizzatésztát, feltéteket és 2. gyümölcskosarat kapnak. A tésztát le lehet fagyasztani és házi (workshopon tanultak alapján, igazi olasz).

máj. 20. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!