Baba vizet lehet adni mar ujszulott kortol? Jana vagy valami mas fajta..?
Figyelt kérdés
Nem adnak a korhazban vizet a babanak, de ha viszek ilyen vizet azt mar adhatom neki, vagy ez nem ujszulott kortol van?2024. máj. 14. 22:16
11/17 anonim válasza:
Kórháztól, kórházon belül csecsemőstől is függ kinek mi a bevett szokása. De alapvetően nem kell adni neki. Elég az anyatej, vagy a tápszer.
12/17 anonim válasza:
Nálunk a kórházban volt cumisüvegben víz ( elvileg cukros volt) nem nagyon akart beindulni a tejem császáros is voltam de adtak neki tápszert.
100 g fogyott a kórházi 4 nap alatt és nem sárgult be.
13/17 anonim válasza:
8-as nem fognak adni semmit. Még pótlást sem. Inkább hagyják besárgulni. Az utobbi 5 évben 2x mentem át ezen, sajnos ez a magyar valóság
14/17 A kérdező kommentje:
Hat igen, nekem is ez a velemenyem sajnos.
2024. máj. 15. 13:44
15/17 anonim válasza:
Hát kövezzetek meg, de én inkább az élettani sárgaságot választanám, mint hogy esetleg a pótlástól ne induljon be a tej később sem...
Így rá volt szorulva, hogy próbálkozzon, előtejem volt egy minimális, tehát ki nem száradt, éhen nem halt, és így a szoptatás is szépen kialakult, pl. 6 hónapig csak szopott, de ehhez keményen küzdöttünk mindketten, főleg az elején.
A sárgaság meg elmúlt 🙂
16/17 anonim válasza:
#13, én meg épp az ellenkezőjét tapasztaltam, kérdés nélkül adtak neki tápszert, pedig azonnal volt tejem. A lányom alig pár grammot fogyott, nem sárgult, kétszer vitték el, mindkétszer úgy kaptam vissza, hogy "Anyuka, megetettük tápszerrel" .
17/17 anonim válasza:
Hát nem tudom te hol szültél. Nálunk Pesten csak a bunkó csecsemősök jöttek a szöveggel, hogy "ki nem akar szoptatni" nem kapott egyik gyerekem sem semmit. 2 fiú, besárgultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!