Babátok hogy fogadta az első kóstolást a hozzátáplálás kezdetén?
Mango volt az elso, csocsalta es szivogatta orommel. Nehany apro falat ugy lattam bejutott :)
Akkor kinaltam, amikor mi leultunk uzsonnazni, az hogy szoptatas mikor volt mar nem tudom. De nalunk mindig velunk ul asztalhoz, attol fuggetlenul.
Semmi extra reakciója nem volt. Pici kanálnyival kezdtük, mindenre jól reagált de később is, mindent megevett kezdettől fogva amit adtam.
Már csak akkor kezdett válogatni, mikor már be volt vezetve minden.
3!
2 gyerekem van de sosem hallottam hogy zöldséggel KELL indítani a hozzátáplálást.
Annyi az ajánlás hogy ne nagyon édessel mert utána nehezebben fogja elfogadni a natúrabb ízeket de nincs olyan hogy kell...
Én mindkettővel sütőtökkel kezdtem. Egyik nap kóstoltak, másnap már megettek egy üveggel. Kb minden új dologgal így voltak, elég gyorsan ment az étkezések kiváltása. Ők tápszeresek voltak. Először kaptak pürét utána ha itták még tápszert akkor aut
Azert gyumolccsel kezdtem, mert a baba azt eszi amit mi, es akkor epp az volt az uzsonna. Hullamvagoval kapta ujjnyi szeletekben es igy ette. Azota is mindenre nyitott kis pocak, rengeteg mindent kostol velunk. A 3 eves testvere is.
En a legnagyobb tisztelettel es empatiaval de a 3 napig ugyanazt/egyfele szinu es allagu pureket/etetest nem annyira ertem, mert (nekem) messze all a valodi etkezestol es etelektol. Szinek, szagok, texturak es a probalgatas igy hianyzik.
(Ez alol persze kivetel ahol a csaladban allergia van (de ott is lehetne valtozatossag) vagy ha az anyanak/apanak megnyugvast ad a pure (kivetel persze a dontve etetes, ami veszelyes))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!