5 hónapos baba ül?
Figyelt kérdés
Természetesen teljesen abszurd hogy egy 5 hónapos baba hogy tudna már ülni? Nem később ülnek ki a babák mászásból? 5 hónaposan azt a babát ültetik nem? ( tiktokon láttam)2024. máj. 12. 21:27
11/14 A kérdező kommentje:
Mert minek ültetnél etetőszékbe egy olyan babát aki nem tud ülni? Jaj hagyjuk a MAGYAR gyerekorvosokat 😀🤣🤣
2024. máj. 13. 11:21
12/14 anonim válasza:
Ha van stabil torzstartasa, akkor olben valoban lehet ultetni, talan ezt mondta az orvos es ezt ertetted felre 10-es. Azzal egyetertek, hogy fekvo pozicioban veszelyes az etetes, en se pihenoszekeztem vele, olben ulve kezdtuk meg a hozzataplalast anno.
De etetoszekbe vagy babakocsiba ulo helyzetben csak akkor lehet rakni, ha a baba is kiult mar magatol.
13/14 anonim válasza:
Hát én a 2 nagyobb gyerekemről tudok nyilatkozni, 5,5 és 6 hónaposan már álltak, előtte nyilván másztak és ültek. 9 és 10 hónaposan stabilan jártak.
Viszont később kezdtek beszélni 2+évesen. Minden gyerek más.
14/14 anonim válasza:
Az én lányom 15 naposan emelte a fejét meg is tartotta. Mindenki ujjongot milyen erős, még a védőnő is ezt hajtotta, később járhatunk tornára, mert feszes volt a gyerek, a nyakánál volt valami görcs is. Nem ültetük 5 hónaposan, max ilyen 7 hósan talán, valószínűleg emiatt kezdett "később" járni, de legalább stabil a gyerek mostmár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!