Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébred mindig fel éjszaka?

Miért ébred mindig fel éjszaka?

Figyelt kérdés
Kisfiam 9-hós mostanában mindig 1/2 3-körül felébred és nem alszik vissza pedig látom,hogy álmos.Már régóta nem eszik éjjel,de amíg nem adok neki nem hajlandó aludni,van úgy hogy 4-ig is fent vagyunk.Mitől lehet ez?Nem hinném,hogy annyira éhes lenne eddig ilyen nem volt kibírta reggelig.Most mért nem?
2009. jan. 5. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Lehet megszokásból ébred,de az is lehet,hogy megijed,esetleg rosszat álmodik és azért nem akar aludni tovább.
2009. jan. 5. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Hú, ez jó kérdés, az enyém 8,5 hónapos, és ugyanezt csinálja 2 hete. Valahol azt olvastam, hogy ebben a korban kezdődik a szeparációs félelem, és ha bármi miatt felriad, nem alszik vissza egyedül, mert keresi a szüleit. Eddig, ha felriadt, a legtöbbször magától visszaaludt. Nem tudom, hogy igaz-e, de én sem tudok vele mit kezdeni, meg kell szoptatni. Nálunk gond a fogzás is.
2009. jan. 5. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!