Van aki hordozó után rögtön 9-25, vagy 9-36-os ülésbe
tette gyerkőcét?
Ennek így kell lennie, a hordozó után az autósülés következik.
2010. okt. 28. 14:59
2/13 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom:) A kérdésem arra vonatkozik, hogy kihagytad-e a 0-18-as kategóriát?
Igen, de először a Brendonba ránk akarták beszélni a 0-18kg-os ülést ami még mindig nem a menetiránnyal megegyező. Azt mondta a nő hogy csak akkor szabad megfordítani, ha 11kg-os lesz a gyerek és majd csak utána kell 9-36kg-os ülést venni. Most 2 éves és most 11kg, szóval most kellene csak a gyereket menetiránynak fordítani /az eladó szerint/.
Szóval igen mi a hordozóból a 9-36k-os ülésbe tettük a gyereket. Menetiránnyal megegyező pozícióba.
2010. okt. 28. 15:17
Nekem meg azt mondta az eladó, hogy az ilyen 0-18 kg-ig ülések nem annyira biztonságosak, akkor már inkább ajánlja a 9-25 kg-at. Anyagilag mindegy lett volna, hogy melyiket veszem, mert közel ugyan annyiba került volna.
2010. okt. 28. 15:22
5/13 A kérdező kommentje:
2. Milyen idős volt a baba? nem nézett ki benne görnyedten?
Persze hogy kihagytam. 9 kiló elmúlt a gyerek, minek vennék kétszer ülést... Mindhárom gyereknél igy volt. Dönthetőt kapott az első gyerek még, mivel az ülés is dönthető volt, igy telesen szuper volt.
2010. okt. 28. 15:24
Igen, mi a 9-25kg-ig van a kislánynak is és tavasszal a kisfiam is azt kap.pierre cardin.Papagáj van az elején.Akislányé rózsaszín a fiúcskának pirosat vettem.
2010. okt. 28. 15:25
A kisfiam végigüvöltötte az autóutakat a hordozóban. 8,5 kg volt kb, ruhástul már elérte a 9-et, amikor 9-25ös ülést megvettük neki. BeSafe, dönthető. Azóta kulturáltan lehet vele autózni, nagyon szereti, hogy kilát, nézelődhet.
2010. okt. 28. 15:44
Nekünk pont azt mondták bababoltban (minimano) hogy nem érdemes kihagyni mert a 9-36 túl nagy kategóriát ölel fel, tehát a mi esetünkben a 8-9 hós fiamnak igencsak nagy és széles lett volna még szűkítővel is.
Nekünk 9-18-as volt, dönthető, fektethető stb. Bébé Confort Axxis.
Az azutáni pedig egy Concord lesz a kisebbet meg megkapja a lányom.
2010. okt. 28. 15:45
igen hagytuk,a 9-36 kategória tényleg elég merev,mi 9-25 ig vettük azok közt an dönthető és jó kényelmes is.igy valószínű legközelebb már csak a magasító lesz.az igazság az hogy nem akartam 1 év múlva megint 30 ezret adni egy ülésért.pedig a kereskedők ezt akarják,így tanácsolják.
2010. okt. 28. 16:20
Kapcsolódó kérdések: