A boraxos ecsetelőt naponta hányszor kell alkalmazni?
Szia!Én minden szopizás előtt használtam neki.Még a mellemet is bekentem.Ez azért jó, mert ha szájpenésze van, akkor te nem kapod el, mert az kellemetlen és viszsa is fertőzöd.
Gézlappal kitöröltem szárazra a száját ás utána ecseteltem, majd jött a szopi.Sőt én még a cumijára is tetttem.
A szájába a géz nem tetszett, de mikor ecseteltem csak úgy cuppogott, tetszett neki.Tudom, hogy sajnálja az ember, de minél alaposabban leszeded a szájpenészt, annál jobb!Ha sokáig nem múlik fordulj orvoshoz.
Nem piros a segge?Mert a szájpenészt ha lenyeli, kiütheti a popsiját is.És akkor az már baj, mert benne van a kis gyomrába is.
Remélem segítettem.De nyugodtan használd minden etetés előtt.És minden reggel főzd ki a cumit, meg a mit a szájába vesz,hogy nehogy visszakerüljön hozzá a szájpenész.Legalábbis én ezt tettem.
Nekem azt mondta az orvos, hogy minden evés után, de legalábbi napi 5-ször töröljük át a száját boraxos gézlappal. Az egészet töröltem eleinte, aztán amikor már múlott, akkor csak ott, ahol olyan volt. A mellemet néha én is bekentem vele szopi után, hogy biztosan ne kapjam el tőle.
A cumiját és a kanalait minden használat után sterilizáltam, amíg szájpenésze volt.
Gyógyuljon meg gyorsan a babád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!