Igaz, ha a kistesó megszületik a "nagy" 2 éves kora előtt, akkor ugyanannyi GYED-et kapok, mint az első babával?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 14:18
11/14 anonim válasza:
Szia, de, neked a 180 ezerrel járni fog a max gyed, csak előtte vedd ki a szabadságokat. ÍGy a szabadság alatt kapott teljes béred felhúzza a betegszabi alatt kapott csökkentett bért, és így elég lesz a max gyedhez.
Mivel már a baba előtt is megvolt a szükséges napod ahhoz, hogy két évig járjon a gyed, így ha él a munkaviszonyod (gondolom él), akkor a tgyás és a gyed ideje hozzáadódik biztosítottság szempontjából az említett 2 év három hónaphoz. Vagyis addigra 4 év három hónapod lesz, az meg bőven elég:)
Az én fiam is 2011 júliusban lesz 2 éves:D
12/14 anonim válasza:
Aranyos vagy, akkor ha én júliusig nem esek teherbe, csak decemberben,és kiveszem a kb két hónap szabimat(augusztusig)és három hónap táppénzre megyed addig, akkor is marad a max gyedem?
13/14 anonim válasza:
Köszönöm a segítségedet!!
Hanyadikán született a kisfiad?
14/14 anonim válasza:
Igen, marad a max:)
19-én született:) Sok boldogságot nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!