Többgyermekes anyukák? Milyen nemű gyermekeitek vannak?
Csak azért kérdezem,mert úgy veszem észre,hogy mostanában inkább egynemű testvérek születnek, legalábbis az ismeretségi körömben,rokonságban ez a jellemző. Nekem pl 2 lányom van.
Vagy lehet,hogy csak nálunk van így?
Szia!
Én is azt tapasztalom,hogy az első 2 gyerek az ismeretségi körünkben azonos nemű,nekem 2 kisfiam van,és a legtöbb családnak,akikkel összejárunk,szintén 2 kisfiuk van.
A legjobb barátnőmnek 2 kislány van,most születik majd a 3.babája,ő is kislány lesz.
Egyetlen több gyermekes anyukát ismerek,2 lánya volt,úgy született a kisfiú,és a 4.baba is kislány.
A testvéreimnek,unokatestvéreimnek is szinte csak fiai vannak
Nekünk most mindenki azt mondogatja,hogy majd a 3. fiú lesz...
Én meg azt mondom rá, egyáltalán nem biztos,hogy fiú lenne, de nem is akarunk 3.at.
Mindig 2lányt képzeltem magamnak,kislánykoromtól kezdve, és nagyon boldog vagyok,hogy megadatott.
Féltem egyébként,mert a férjemék 3-an vannak fiúk. Persze tudom,ha fiam lenne,őt is ugyanígy szeretném:),de azért örülök,hogy így alakult.
Milyen sokan vagytok 3gyerekesek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!