Milyen tejféleséget lehet adni 8 hónapos babának?
Figyelt kérdés
Természetesen az anyatejen és a tehéntejen kívül, rizstej, kókusztej, zabtej? Hol lehet kapni ezeket? Szeretnék neki majd zabpelyhet csinálni, de anyatej már nincs olyan sok, hogy fejhetnék, a tehéntej pedig nem jön szóba egy éves koráig. Tejpépet nem szeretnék adni, mert úgy tudom, az is tehéntej alapú.2009. jan. 5. 15:45
1/3 anonim 

válasza:

A tápszerek is tehéntej alapúak(a HA-s is,csak még jobban át van alakítva)tehát elégé be vagy korlátozva.De ezek nyugodtan adhatók nekik(nem véletlen találták ki)2 gyerekes anyuka
2/3 anonim 

válasza:

Én csak addig akartam adni neki rizstejet, amíg nem láttam, hogy tartósítószer van benne. Maradok a tápszernél, abba legalább jó dolgok vannak direkt a babáknak.
3/3 anonim 

válasza:

Van HA tejpép és tápszer is!Így tudod pótolni. Nekem ezt írta fel a gyerekdokink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!