Mit csináltok, hogy 1 év körüli babátok lefekvés után 5 perccel is be legyen takarva?
Nálunk a hálózsák vált be úgy, hogy szétbontottam az alját :-)
Így éjjel át is tudott jönni, ha akart.
Azt vettem észre, hogy csak azt nem tűrik, ha a lábuk be van takarva.
86-os ruhákat hord a kisfiam, de én is 98-as, közepesen vastag hálózsákot vettem neki. Ujjatlan, de alá adok rá egy hosszú ujjú bodyt. Ez tökig elég neki. Ja, és ebben körbe bejárja az ágyat is, egyáltalán nem zavarja.
Ha semmi ilyesmit nem tűr meg magán, a pizsire húzz fel neki egy melegítő rucit.
13:10-es válaszadótól kérdezném, hogy nálatok hány fok van a lakásban? És nem fázhat úgy a babád, hogy a lábán nincsen semmi, csak a hálózsák?
(Ne vedd piszkálásnak, tényleg érdekel, pont egyik nap tettem fel egy hálózsákos kérdést, de még mindig nem jutottam dűlőre, hogy hol és mekkorát vegyek. Azért tőled kérdeztem, mert kb egy méretet hordanak a gyerekinek)Köszi
21 fok van nálunk éjszaka. Vettem az elefániban egy tök meleg, nagyon vastag hálózsákot, és ráadtam ugyanúgy egy hosszú ujjú bodyval. Szerencsétlen gyerek tiszta csatak volt, annyira izzadt. De a vékony nyáriban meg fázott. De szerencsére a Müllerben találtam olyat, ami bélelt ugyan, de nem halál vastag, és így egyáltalán nem fázik a picurom. Egyébként én sem értem, hogy miért, de nagyon valószínű, hogy az apjára ütött, nem szereti ő sem a meleget. Én vastag téli paplannal takarózom, és pizsiben alszom (párom szerint köntösben zuhanyoznék, ha tehetném). :)
Szóval én mindig azt vettem alapul, hogy milyen a tarkója. Az ennél vékonyabbnál nyöszörgött, fázott, a vastagabbnál pedig izzadt. De ez pont tök jó.
Köszönöm mindenkinek!
Akkor megpróbáljuk egy jó nagy hálózsákkal, hátha beválik.
Utolsónak: amikor kisebb volt a gyerek, én is egy szál body-t adtam rá a hálózsák alá és sosem fázott. Kb. 22-23 fok volt a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!