Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megviselte a babáitokat az...

Megviselte a babáitokat az ünnepek alatti nyüzsgés?

Figyelt kérdés
Majdnem 8 hónapos a lányom. 10 napot voltunk vidéken a szüleinknél, ott persze folyton jöttek a rokonok, meg azért mi is mentünk néha, de szegény babám annyira lefáradt, hogy mióta haza jöttünk állandóan nyűgös, álmos. Többet is alszik. Alig bírok vele. Remélem ezért van és nem betegség előjele.
2009. jan. 5. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
persze kimerült...nekem 2 éve ugyanez volt kisfiammal...nagyon sajnáltam szegényt...de próbált visszalakítani az otthoni napirendjét, nem lesz baj:)amúgy az idő miatt is lehet h nyügibb
2009. jan. 5. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:

az én 3 hónapos babám kifejezetten imádta a nyüzsit, hogy mindenki őt csodálja. persze arra figyeltem, hogy amikor fáradt, kértem, hogy bevihessem egy külön szobába és ott elaltattam. aztán amikor felébredt, kezdődhetett előlről...

de most az én kisfiam is nyűgi és többet szunyál, megfigyeltem, hogy a frontokra reagál így!

2009. jan. 5. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!