Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kapott először a babátok...

Mikor kapott először a babátok rendes dobozos rostos levet, jó, minőségűt, nem bébiitalt?

Figyelt kérdés
A bébiitalok összetételét nézegetem, és többségében cukrosak, nem túl nagy gyümölcstartalmúak,mi lehet a különbség? Gondoljátok, máshol termesztett biogyümölcsből lennének?
2010. okt. 27. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy éves elmúlt, mikortól kapott néha egy-egy dl rostos Sió-t, vagy Happy Day-t, stb. Most 22 hónapos, nem nagyon szereti. Néha-néha iszik egy pár korty 50%-os (cukros) LIDL-s baracklét, ha valami sós az ebéd vagy a vacsi. Azért kínálom meg vele néha, mert olyankor lazább, illetve hamarabb van széklete. De van, hogy eltelik 3-4 nap is, és eltolja, nem kéri.
2010. okt. 27. 23:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam 21 hónapos,és csak a lipton ice teát issza meg a vízen kívül,nincs is másra szügsége,ugy gondolom,a cukorra meg föleg nincs.A gyümölcsöt összetöröm,frissen,turmixszal belekeverem neki a tejpépbe. Ha nem tud kakálni,meg hogy megegye cukor nélkül.
2010. okt. 27. 23:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi már egy éves kora óta nem eszünk tejpépet, a gyümölcsöt pedig - mióta 8 foga van - azóta eszi feldarabolt állapotban. :)
2010. okt. 28. 00:04
 4/10 anonim ***** válasza:

1 éves kora után. Figyelek a jó minőségre, adalékanyag-mentességre.

Viszont: A LIPTON ICE TEA - már elnézést - de FEKETE TEA KIVONATOT TARTALMAZ. Miért lenne szüksége rá egy 21 hónapos gyereknek???

Tessék lepontozni. De ezt akkor is tartom. :(

2010. okt. 28. 06:01
 5/10 anonim ***** válasza:

13 hónapos a kisfiam, CSAK vizet iszik. Azt sem tudja, hogy létezik gyümölcslé a világon (bocsánat, hazudok, mert 11 hónaposan kapott pár korty frissen facsart narancslevet, plusz C-vitamin bevitel miatt, ugyanis beteg volt).

Én örülök, hogy csak vizet iszik, és nem kell édes löttyökkel teletömnöm a csőrös itatóját. Barátnőm 2 éves kisfia sajnos azt sem tudja, hogy létezik víz is a világon... szerintem elég szomorú.

És bizony én sem adnék ice teát a babámnak - megnézted már az összetevőit, kedves Anyuka???

2010. okt. 28. 07:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én 13 hós fiam napi 6dl-8dl csapvizet iszik (plusz 2,5 dl liter tejcsi reggel és este), 8 hós kora óta minden reggelt egy pohár frissen facsart narancslével vagy jó minőségű 100%-os, hozzáadott cukrot nem tartalmazó narancslével (Happy Day, Hohes C) kezd. HA ezt nem kapja meg, addig morog és csapkod (not a morning person :)), amíg megkapja. Szereti, kapja. És szerintem jól van így.
2010. okt. 28. 08:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Lassan 17 hónapos a fiam de még nem ivott ilyen dobozos gyümölcslevet.

Régebben próbáltuk a bébi gyümölcsleveket. Az sem kellett. Egész nap vizet iszik, ritkán teát is elfogad.

2010. okt. 28. 09:35
 8/10 anonim ***** válasza:

19,5 hónapos, múlt hétem beteg volt, csak ciczett és rostos leveket volt hajla meginni, úgyhogy msotanság kezdett kapni.

De csak 100%-os szoktam venni (narancs, alma, multvitamin)

Mindig megnézem hogy 100%-os legyen, az nem szokot hozzáadott cukrot tartalmazni.

És itthon is szoktam facsrani narancslevet, azt már tavaly tél végén is kapott.

2010. okt. 28. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:

23:43-nak

a Lipton jeges tea alegrosszabb választás, tele van cukorral és koffeint is tartalmaz.

előző

2010. okt. 28. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:
8 hónaposan egy esküvőn ivott grapefruit levet, aztán narancslevet. Nem lett semmi baja tőle, szerette. Itthon is adok neki 100%-os dobozos, jó minőségű leveket (mondjuk nem napi rendszerességgel, de ha mi iszunk, akkor ő is kap belőle). Szerintem ezzel nem csinálok bajt (most 11 hós).
2010. okt. 28. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!