Ecet szagú lehellet játszócumitól?
Figyelt kérdés
13 hós kisfiam lehellete ecet szagú. Lehet, hogy a játszócumitól? Azon is érzem ezt az illatot. Kb 3 hónapja használjuk, le kellene cserélnem? Vagy fogzástól?2010. okt. 27. 21:51
1/8 anonim válasza:
Tuti ecet szagot érzel? Nem acetonszagot? ha az akkor cukorbetegség is okozhatja, nyilván ennek sok más tünete is van. Ha nem akkor dobd ki a francba azt a cumit. Fogzás szerintem nem okozhatja.
2/8 anonim válasza:
Valószínű a fogától. Én is akkor érzem, amikor jön a foga. Ettől a savas/savanyú nyáltól a hasa is ment 2 hónapig egyfolytába. Mindent végigcsináltunk, széklet, allergiavizsgálat, nem derült ki semmi, viszont egyszerre jött 4 rágófoga, aztán elmúltak kis időre a tünetek. Most megint kezdődik:(
3/8 anonim válasza:
nem a cumitól ecetszagú a szája, hanem a szájától olyan a cumi.
4/8 anonim válasza:
Lehet attól is, hogy keveset iszik a babád. Én akkor éreztem ezt, amikor alig bírtam folyadékot tukmálni bele. De tényleg figyelj oda rá, mert lehet cukorbetegség is!
5/8 anonim válasza:
Ez az úgynevezett acetonos lehelet a kevés folyadék fogyasztásától van.Itasd sokat.
6/8 anonim válasza:
így van, kevés folyadékbevitel, esetleg cukorbetegség.
enyémnek is szokott lenni, mert keveset iszik
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az biztos, hogy nem iszik sokat, úgy erőltetem, hogy igyon.
2010. okt. 28. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!