Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan utazzunk látogatóba a...

Hogyan utazzunk látogatóba a babával, hogy legyen elég alvása?

Figyelt kérdés
Adott egy baba, aki kb 2 órákat bír ébren. 30 perc kocsival az út, ahova meghívtak látogatóba kerti baráti beszélgetésre/háznézőbe. Általában úgy megyünk kocsival, hogy alvásidőre essen, hogy ne legyen sírás, de így mire elaludna, majdnem oda is érünk, így kb 10 percet aludna mire újra fel van ébresztve. Ha viszont ébredés, szopi után indulunk, max 1 órát bír ott ébren, majd ha kocsiba tesszük, mikor már elfáradt, úgy megint max 20 perc alvása van, és hazaérünk, amire ismét felébred. Ti hogy csinálnátok?
2024. ápr. 26. 07:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hordozót használtam a kocsiba, ha elaludt akkor bekattintottam a babakocsiba és aludt tovább, vagy vittem magammal oda ahol vagyok és ő aludt
2024. ápr. 26. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Én bedobtam a babafészket a kocsiba, akárhova mentünk, a szokott helyén tudott aludni, akikhez megyünk azok meg tudják mi a pálya. Ha nyűgös, úgyis azt jelzi hogy időszerű egy szunya.
2024. ápr. 26. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne gondolkodj, csak indulj el. Lesz ahogy lesz. Képzeld el ugyanezt a babát, ha lenne nagyobb tesója vagy akár több is. Akkor időre kellene menni oviba/suliba/edzésre/fejlesztésre és esélyed nem lenne agyalni azon, hogy mikor indulj el, mert menni kell és kész. Na, pont ilyen az élete minden kisebb tesónak, így nőtt fel mindenki. Egy kerti parti ugyanez, program van, gyerek be a kocsiba és indulás. Lesz ahogy lesz.
2024. ápr. 26. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkoztam az alvásidejével sose, mert a kocsiban, gyerekülésben vagy hordozóban úgyis alszik, ha az kell neki. Már feltéve, hogy nem valami diszkó-party-ba indultok :D
2024. ápr. 29. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!