A férjem folyamatosan azt hiszi, beteg a babánk?
Figyelt kérdés
1 hónapos lesz, ha lefektetem van, hogy nyöszörög, mozgolódik.
Olyan is van, hogy túlfárad és akkor csak sír, nagyon nehéz elaltatni.
Férjem folyamatosan tőlem kérdezi, mi a baja. Hiába mondom neki, hogy egy kisbaba ilyen, mintha ő ezt nem tudná megérteni. Azt mondja, ez biztos nem normális. Már kivagyok tőle, legszívesebben elküldeném a francba. Minek vállalt gyereket, ha utána meglepődik, ha sír.
ápr. 25. 07:08
11/14 A kérdező kommentje:
Folyton próbálja, de neki nem sikerül. Ha meg én átveszem, szinte rögtön megnyugszik. Ebből azt szűri le, hogy anya kell neki, nem apa. (Amiben lehet igaza van). De próbálkozunk.
ápr. 25. 11:03
13/14 anonim válasza:
Kérdező, küldd el a férjedet az anyjába, azazhogy az anyjához, hogy magyarázza már meg annak a mafla fiának, hogy egy kisbaba ilyen és kész!
14/14 anonim válasza:
Én férjem azt mondta megromlott a tejem,amikor a gyerek felböfögte. Konkrétan kiröhögtem és közöltem hogy ha romlana a tejem én lennék az első aki tudnám mert akkor uvoltenek a begyulladt mellem miatti fájdalomtól. A férfiak is belekerülnek a szülés utáni depresszióba hisz ez nekik is új helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!