A baba mellett hogyan telik egy napotok, van rajta kívül időtök, erőtök magatokra, más dolgokra is?
szia én is így vagyok, ahogy te, csak én 2-vel, és 4 éve.
nem tudom, hogy tudsz-e változtatni, nekem nem sikerült. Most már a lányom ovis, még nehezebb a dolog, hozni-vinni... katasztrófa a reggelünk. Kitartás!Ez van, ezt kell szeretni.
Próbálj meg lemenni esetleg játszótérre, vagy ha van a közeledben park, és ismerkedj más anyukákkal is.
Ki tudja? Talán még olyan is akad, akivel barátnők lesztek, és néha napján 1-2 órát bevállal a piciddel még elintézed a dolgod.
Hát sajnálom hogy nincs segítséged. Pedig szánj időt magadra is!!!! Nekem van segítségem, bár kikapcsolódás már az is ha boltba megyek. Amikor pedig lenne időm magamra örülök hogy ha pihenhetek. Hát azért én kiváncsi lennék azokra a pörgős kismamákra!!! Nem sokat lehetnek akkor a gyerekükkel ha ennyi mindenre van idejük.
Te nem csinálsz rosszul semmit csak a körülmények "áldozata" vagy.
11 hetes kislány anyukája
Szia, szervezés kérdése az egész. Nekem sincs segítségem, nekem is későig dolgozik a párom, de nekem mindenre jut idő. Igaz, az én 5 hónapos lánykám nem sírós baba. Egy hetes korában már mindenfelé vittem, így nem okoz gondot neki ha bárhová megyünk. Sportolok (amíg lovagolok, addig ő a babakocsiban alszik), barátnőkkel találkozunk, akik szintén kisbabásak, nagyokat sétálunk, vagy elmegyünk egymáshoz, a gyerekek játszanak, mi teázgatunk, dumcsizunk. Ma délután pl. szánkózni megyünk nemsokára, mert végre van hó!:-)) A házimunkát megcsinálom, amíg a pici alszik, főzni szoktam előre is, hogy csak ki kelljen olvasztani. De ha épp ébren van a kisasszony, akkor a konyhaasztalra teszem a pihenőszékében és énekelek, mondókázok neki, amíg főzök. Az udvari teendőket meg úgy szoktam (kertesben lakunk) hogy belerakom a picit hordozókendőbe.
Fel a fejjel, alakítsatok ki a babával egy mindkettőtöknek megfelelő napirendet, és bátran merj vele ide-oda menni, a félével már nem olyan pici. Sok örömöt nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!