Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fürdető székről? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
6 hónapos kislányomnak kellene,sokat vagyok este vele egyedül,és egyre nehezebb a fürdetés,állandóan ki akar ugrani a kezemből.Használ esetleg valaki hasonló fürdetőszéket?
2010. okt. 27. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem lemaradt a link, nem? Amúgy én is vettem annak idején fürdető széket, de őszíntén szólva egyszer használtuk, majd jobbnak láttam inkább hagyományosan fürdetni a kicsit. Szerintem csak pénzkidobás.
2010. okt. 27. 17:57
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ja,elfelejtettem a linket:-)

2010. okt. 27. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs túl sok értelme mert nagyon kevés ideig használható. Arról nem beszélve, hogy amikor leszappanozod a gyereket a bőre csúszni fog és a szék is csúszóssá válik és össze vissza töri benne magát a gyerek. Nem fog ez az időszak sokáig tartani, pár hét és magától ül utánna áll. Tarts ki.
2010. okt. 27. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van: [link]

Szerintem ilyet akkor érdemes venni,amikor már stabilan ül a baba. Kisfiam most 8,5 hós 1-1,5 hónapja ül stabilan és kb 3 hete vettük ezt a "karikát".

2010. okt. 27. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az a helyzet én vagyok erre annyira rákattanva,ha itthon van a férjem akkor eggyütt fürdök a kiscsajjal,de ugye tartani kell,játszani igy nem nagyon tudunk.Emiatt is gondoltam erre.
2010. okt. 27. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:

huh nekünk van és imádOM!

a kislányom nem, de muszály valahogy:S

2010. okt. 27. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont ugyanilyenünk van és átkozom a napot amikor megvettem, szerencsére csak használtan, egyébként ez nem akciós ár, hanem ennyi az ára. Szerintem nézzél egy "hagyományos" ülökét a kör alakút. Átlag méretekkel rendelkezik a fiam, de a kukiját állandóan nyomja, hasonló korú volt amikor megvettük és már akkor kicsi volt a "törzs"hossza, egyébként elméletben jól hangzik a fotel kifejezés, dönthető stb, de szerintem nagyon rossz a kivitelezés.
2010. okt. 27. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!