A védőnő szerint több grammnak kellene lennie a 10 és fél hetes kislányomnak?
Figyelt kérdés
Ma volt kint a védőnő. Kereken 4500grammot mért (2950-nel hoztuk haza a kórházból, 3170-nel született), és 58cm-t. Azt mondta, kicsit sovány, de ez a súlygyarapodás még pont a határon van, de most már meg KELL ennie a 120ml tápszert 3 óránként, mert különben, két hét múlva ha nem hízik látványosan, akkor vagy vérszegény, vagy valami készítményt kap, amitől jobb lesz az étvágya.
Nem értem. Nagyon jó étvágya van a babának, tény, hogy nagyon hosszú és baromira mozgékony, szerintem lemozogja amit eszik. Tényleg ez a tömeg ehhez a hosszúsághoz és korhoz kevés? Teljesen elkeseredtem.
ápr. 18. 14:08
11/15 A kérdező kommentje:
A másik hülyesége, hogy a rota vírus elleni szer beadása után nem fertőz a baba kakija, holott de! Még jó, hogy ebben mondjuk nem hittem neki!
ápr. 18. 16:53
12/15 anonim válasza:
child grow tracker,ez az alkalmazás nincs magyarul?
13/15 anonim válasza:
#12, nincs, de nem kell hozzá nagy angol tudás
14/15 anonim válasza:
Minden baba más. Az én fiam 3500 grammal született, majd az első két hónapban másfél - másfél kilót hízott, tehát 8 hetesen már 6500 gramm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!