Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok az Améliusz névről?

Mit gondoltok az Améliusz névről?

Figyelt kérdés

#név #névadás #Améliusz
2024. ápr. 13. 13:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
Az is olyan mint az ánusz?
2024. ápr. 13. 16:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Valljuk be, szokatlan, de mégsem irritál annyira, mint a Brendonka, Mironka, Vinszentke és hasonlók.

Azt gondolnám, hogy valami őrült tudósok a szülei, akik legalább műveltek egy ilyen névadás mellé.

2024. ápr. 13. 18:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Azt, hogy tok ronda. Soha nem adnam se allatnak, se gyereknek. Ezt gondolom!
2024. ápr. 13. 18:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy örülök hogy én normális nevet kaptam nem kell ez miatt is égnem.
2024. ápr. 13. 19:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Nevetséges.
2024. ápr. 13. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem adnám, de nem gondolnám, hogy hülyék a szülei. Borzasztó nevek léteznek, pont ma olvastam az adható nevek listáját, ez szerintem még a vállalható kategóriában van. Nekem egy ilyen nevű gyerekről is egy kis tudós jutna eszembe.

De nekem eleve több fura név is tetszik, pl. Alfréd, Frigyes, Lénárd, szóval lehet, hogy társadalmilag tényleg nem a legszerencsésebb névválasztás az Améliusz.

2024. ápr. 20. 20:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Amadeusz lehet jobb lenne,mert így tényleg az Améliusz picitolyan,mintha tényleg egyszerre akarna fiú is meg lánynév is lenni. Egyébként hangzásra nem rossz, de a "nemtelensége" picit nekem zavaró benne,bocsi.

Amadeusz,Lívió,Líviusz talán jobbak lehetnének pl akár. Becézve utóbbiak akár lehetnének Lió.

Amadeuszhoz nehezebb becenevet találni,így viszont picit hosszúnak tűnik nekem ahhoz, hogy a mindennapokban ne legyen becézve, szóval praktikus egy becenév. Próbálkozom: Mádé(?), Ama, Amó, Amók, Mada, Madó, Made, MauszXD-najó, ezt nem.:) ,

2024. máj. 7. 12:42
 18/18 anonim ***** válasza:
17.vagyok,most jövök rá,hogy az Amélió tetszene. De az is lehet,hogy annyira extrém,anbyira különleges,hogy csak második keresztnévnek adnám.
2024. máj. 7. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!