6 hónapos babával bográcsozós program?
Meghívtak hétvégére bográcsozásra, de én elég korainak érzem. Nem vagyunk itthon ülősek, a héten is voltunk barátokkal fagyizni, de azt könnyű volt kora délután összehozni. Most viszont délután 5re hívtak át, tartana minimum 8ig, borulna az egész esti rutin (legkésőbb fél7kor van pancsi, etetés stb). A férjem szeretne menni, de szerintem ekkora babával még nem fér bele egy ilyen program, talán majd nyár vége fele inkább.
Ti mikor mentetek először ilyen programra?
Minket ennyi idősen még nem hívtak ilyenekre, mert szeptemberi a babám, és tavaly tavasszal még nem volt ilyen jó nyári idő, de késő tavasszal/nyáron már vittem mindenfelé, szerencsére azóta is rugalmas gyerkőc, sosem volt a kőbe vésett időbeosztás megszállottja. 🙂
Szerintem megpróbálhatjátok, legalább megtudjátok, hogy hogy reagál a megszokottól eltérő dolgokra :)
De ha kezd nem tetszeni neki, bármikor hazaindulhattok, nem? Gondolom nem fognak megsértődni a vendéglátók, ha a baba miatt mégis hamarabb fejezitek be a bulit.
(Legfeljebb a pancsit kihagyjátok, ha nagyon álmos, semmi baja nem lesz szerintem, ha csak végigtörölgeted gyorsan lefekvés előtt valami nedvessel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!