Hanyadik hónaptól kezdted élvezni a babázást?
Az első kislányunk egy több emberes baba volt, vele NAGYON nehezen érkeztem meg az anya szerepbe. A 4. hónap körül kezdett egy picit jobb lenni, többet aludtunk éjszaka, az már sokat dobott a helyzeten. Aztán nekem az volt a megváltás, amikor elindult 15 hónaposan. Utána éreztem azt, hogy fokozatosan szép lassan visszatérünk az életbe. Már nem ordított az autóban, nem sokkal később kezdte el érteni a babakocsi lényegét is, jött a kismotoros korszak, sokkal többször tudtunk kimozdulni.
Aztán megérkezett a második kislányunk, aki egy eszik-alszik baba. Komolyan csak néztem sokszor, hogy ilyen van? :D Vele úgy a 3. hónaptól élvezem, mert addigra állt be kb. az új családi rendszer, de teljesen más habitus, vele a babakor sokkal könnyebb volt. Ha őt kapom elsőre, valószínű teljesen máshogy érkezem meg az anyaszerepbe. Az első gyerekünknél a babakor után némi dac meg sem kottyant. Ha a második lenne a viszonyítási alap, akkor valószínű belezizzennék a dac korszakba a nyugis babakor után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!