Fiam most lesz 3 hónapos, úgy érzem kezdünk összecsiszolódni, este 6-ra azonban eljön nálam a mélypont és teljesen leszívottnak érzem magam, nagyon rossz kedvem lesz. Pedig most már nem is üvölt 0-24, alszik, eszik, játszószőnyegezik (ahol végig kommentálgatnom kell neki mert folyton kommunikál), tehát igazából nem lenne okom a panaszra. Viszont éjszaka is két óránként kel enni, nehezen alszom vissza utána.
Egy éves kora óta érzem azt, hogy végre normális lett újra az élet
Megtanult járni, és mint akit elvágtak.
Nem kel éjjel, nincs egész nap nyafogas, sírás.
2024. ápr. 11. 12:35
2/12 anonim válasza:
Az elejétől kezdve élvezem. Sajnálom, ilyen is van. Nyilván vannak jobb és rosszabb napok, időszakok, fáradt is vagyok sokszor, de alapvetően a kezdetek óta élvezem a babázást- illetve most már a gyerekes létet. A legnehezebb nekem a második gyerek 8-10 hónapos kora között volt, a testvérféltékenység meg úgy általában az ő fejlődése szempontjából is. Aludni mondjuk még mindig nem alszunk, pedig lassan másfél éves, de a napok már kifejezetten jók együtt. A nagy 4 éves, vele aztán főleg öröm együtt lenni. Minden időszak másért jó és másért nehéz, de ettől is szép ez az egész <3
2024. ápr. 11. 12:42
3/12 anonim válasza:
Az első fiam többemberes baba volt, egy éves koráig én csak tettem a dolgom vele. Egy éves kora után már tudtam is élvezni.
A második egy eszik-alszik-vigyorog kismanó, vele az első perctől kezdve lehet élvezni a napokat, akkor is ha fárasztó. Amióta napközben többet van ébren, egyre inkább.
2024. ápr. 11. 13:04
4/12 anonim válasza:
fiammal 1 évesen éreztem azt, hogy könnyebb, élvezem.
Lányom 2,5 éves, nála még várok erre az érzésre.
2024. ápr. 11. 13:09
5/12 anonim válasza:
Minden 3. honap korul kicsit jobb lett. 3, 6, 9 es 12 honaposan. Konnyebb mondjuk soha, csak mashogy nehez. De ott mindig kicsit osszeszoktunk az aktualis helyzetben, amig nem jott valami mas ujdonsag.
2024. ápr. 11. 13:39
6/12 anonim válasza:
Kislányom 2,5éves és emlékszem mikor azt mondták,hogy az eleje nehéz lessz....hát most sírok vagy nevetek kínomba mert nem igaz 🤣 Én is sokat keltem éjszaka sokszor kimerült voltam,de most néha túlélésre játszom,de nem szegi kedvem,hogy jöhet még egy eleven kis manó,majd pár év múlva kipihenem magam 🤣♥️
Még ha néha fárasztó is,de élvezd még azokat a perceket is, borzasztóan gyorsan nőnek 🥹
2024. ápr. 11. 13:58
7/12 anonim válasza:
Furcsa mert végig hullámzó érzés. Kb. 7 hónapos kora után lett érezhetően könnyebb, azután 1 évesen lett egy nagyobb ugrás, de fokozatosan könnyebb, ugyanakkor mindig jönnek újabb nehézségek is.
Van hogy rámtör a szabadság hiánya, van hogy mélyebben vagyok, de van hogy másnap minden jó.
Úgyhogy szerintem ez egy hullámvasút a kezdetektől, csupa fent és lent váltakozása.
2024. ápr. 11. 14:20
8/12 anonim válasza:
Ezt a nyáltengert...
2024. ápr. 11. 15:25
9/12 anonim válasza:
Mióta megszületett élvezem.Lehet még csak most jön a legjava ezután❤️
2024. ápr. 11. 16:35
10/12 anonim válasza:
Úgy igazán 8 hónapos kora körül, mikor mászni kezdett és lehetett vele értelmesebben játszani. Nekem mindenki azt mondta, majd visszasírom a kisbaba kort. Nekem nagyon unalmas és egyhangú volt az az időszak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!