Hanyadik hónaptól kezdted élvezni a babázást?
Egy éves kora óta érzem azt, hogy végre normális lett újra az élet
Megtanult járni, és mint akit elvágtak.
Nem kel éjjel, nincs egész nap nyafogas, sírás.
Az első fiam többemberes baba volt, egy éves koráig én csak tettem a dolgom vele. Egy éves kora után már tudtam is élvezni.
A második egy eszik-alszik-vigyorog kismanó, vele az első perctől kezdve lehet élvezni a napokat, akkor is ha fárasztó. Amióta napközben többet van ébren, egyre inkább.
fiammal 1 évesen éreztem azt, hogy könnyebb, élvezem.
Lányom 2,5 éves, nála még várok erre az érzésre.
Kislányom 2,5éves és emlékszem mikor azt mondták,hogy az eleje nehéz lessz....hát most sírok vagy nevetek kínomba mert nem igaz 🤣 Én is sokat keltem éjszaka sokszor kimerült voltam,de most néha túlélésre játszom,de nem szegi kedvem,hogy jöhet még egy eleven kis manó,majd pár év múlva kipihenem magam 🤣♥️
Még ha néha fárasztó is,de élvezd még azokat a perceket is, borzasztóan gyorsan nőnek 🥹
Furcsa mert végig hullámzó érzés. Kb. 7 hónapos kora után lett érezhetően könnyebb, azután 1 évesen lett egy nagyobb ugrás, de fokozatosan könnyebb, ugyanakkor mindig jönnek újabb nehézségek is.
Van hogy rámtör a szabadság hiánya, van hogy mélyebben vagyok, de van hogy másnap minden jó.
Úgyhogy szerintem ez egy hullámvasút a kezdetektől, csupa fent és lent váltakozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!