Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miből fogom észre venni, hogy...

Miből fogom észre venni, hogy fejlődési ugrás?

Figyelt kérdés

Most vagyunk 6 hetesek és reggelente mintha óránként szeretne enni, de csak fáj a pocija szerintem mert esténként nincs kaki.Du. ugyanúgy 2,5-3 óránként kér enni. Ez akkor még nem az ugye?

Nektek hányszor eszik/evett a 6 hetes babátok?

2009. jan. 5. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Sűrűn. Én akkor adtam cicit, mikor kérte. Ha sírdogált, szopi volt. Azt látod mikor fáj a pocak, olyankor felhúzza a lábát és kemény nagyon a pocija. Az se jó némely babának ha sűrűn szopik, pl fél óránként, mert ettől is fájhat a pocija. Az enyémnek nem fájt és miután akkor cicizett amikor ő akart, onnantól kezdve nem is sírt, csak ha valamije fájt, ami nagyon ritkán volt. Ha sírt tudtam baj van. Tehát ki kell tapasztalni.

Nos növekedési ugrás: én onnan tudtam, hogy nagyon sűrűn szopizott, volt hogy fél óránként, még éjszaka is felkelt 1-szer minimum. Nehezen bírtam elaltatni. Akár 10 szopi is volt egy nap. Nálunk a 3 óránkénti szopi nem jött be. Akkor nem adtam csak neki cicit, akkor mikor kérte, ha már túrósat büfizett, olyankor hagytam a pociját megnyugodni, 1 óráig nem cicizett. :)

De majd kitapasztalod.

1 éves kislány anyukája

2009. jan. 5. 12:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, az én kifiam pont ma 6hetes, lassan egy hete az megy h délelött szinte óránként cicizik.Van tej böven, már teli a fagyasztó, úgyhogy biztosan nem kevés neki a kaja. Délutára ált. helyreáll a rend, 2-3óránként, ahogy kéri. Éjszaka pedig 2x kel enni. Ja és szépen fejlődik, hetente mérem. Nagyon fáraztóak a délelöttük, nem is alszik sokat egyhúzamban, de szerencsére du. mindent bepótol.
2009. jan. 5. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!