2 honapos babámnak hány miligramm teát adhatok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 10:57
1/2 anonim 

válasza:

Én 100 ml csecsemőteát adok neki elosztva. Tápszeresek vagyunk és szerintem jó ha inni is kap valamit. Igaz az orvosom nem javasolta, de szerintem szereti. Biztos szomjas a baba is. 3-4 naponta kamilla teával is megkínálom. (citrom, kevés cukor). Ártani nem ártok neki szerintem. Én is így nőttem fel. Csak a teát enyhén cukrozd!
2/2 anonim 

válasza:

Szia! Ha anyatejes a baba, felesleges neki barmi mast is adni az anyatejen kivul, mert itt minden a kereslet-kinalat elven mukodik, es kevesebb lehet a tejcsid. Az anyatej 83%-a viz ( ha jol emlexem ). A tea a babaknal teltseg erzest okoz es kevesebb tejcsit vesz magahoz.
Ha tapszeres akkor mehet a tea is. Szerintem a babad jelzi, hogy mikor eleg, ha valami specifikus tea, akkor meg rajta kell lennie a dobozan. Remelem, hogy segitettem. Jo babazast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!