2 hónapos babám 60 cm, és 5kiló 18 g.3670-el született, anyatejes. Nem kevés?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert olvastam valahol, hogy az első 2 hónapban 1-1 kilót kell híznia... Ráadásul hétről hétre kevesebbet hízik. Először nagyon lefogyott, aztán ugrásszerűen hízott. Heti gyarapodások: 30g, 38g, 22g, 16g, 13g. Vagy a tejem már nem olyan tápláló? És mintha kevesebbet enne... :(2009. jan. 5. 10:19
1/1 anonim 

válasza:

Szia! Hát szerintem szép baba, nem kevés. Az én gyerekem 2 hónaposan 5700 g volt, viszont 4300 g-mal született! Szerintem teljesen jó a súlya. Tudja ő, hogy mennyit kell ennie, ne izgulj! Ha jókedvű, nem fogy, akkor minden oké! Engem kigyötört a világból a védőnő, hogy keveset eszik a gyerek, de nem foglalkoztam vele. Az átlaghoz képest tényleg kevesebbet evett, és egy kis vasgyúró! Addig nincs gond, amíg ő jól érzi magát! Vannak növekedési ugrások és vannak olyan időszakok, amikor szinte semmit sem gyarapszik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!