Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tetszik a Dolli nèv?

Tetszik a Dolli nèv?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam, hogy ha lányom lesz, akkor mi legyen a neve. Különlegeset és szép hangzásút szeretnék, a Dolli pedig annyira szépen cseng a füleimnek. Jelentése Isten ajándéka.

Persze a férjemen kívül senki nem fog bele szólni, viszont anyàmtól megkaptam hogy “nagyon csúnya nèv”.

Egyébként a vezetèkneve Kulcsár.

Mit gondoltok, hogy hangzik?🥰

ápr. 4. 15:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a Dolli számomra is állatnév. De nekem ezek a Hanna Róza, Lora Bella, Anna Sára stb. nevek sem tetszenek. Ugye az van, hogy már nem tudtak mit kitalálni, hogy kulonleges legyen, ezért kezdtek el ilyen dupla keresztneveket adni. Meg szerintem sokan azt hiszik, hogy elegáns, pedig hát.. nem az. Inkább erőltetett. Én valami rövidebb és kevésbé különlegeskedő nevet adnék ehhez a vezetéknévhez. Pl. Ella, Eszter, Detti, Flóra, Gréta.
ápr. 5. 20:08
 32/35 anonim ***** válasza:
51%

Jé,tényleg!Eszembe jutott mégvmi! Másik kommentelő vagyok,pl asszem, a 29-30 is,meg mégvalamelyik,nemtom,most nem néztem meg.:)

Na,szóval,pl két névből is össze lehetne vonni egy Dollit! :)

Pl Dominika Flóra; lényeg,hogy lehetőleg legyen benne L-betű, meg egy o-betűs magánhangzó; és praktikus, ha a legelején D-betű van. :)

ápr. 5. 20:33
 33/35 anonim ***** válasza:
30as, pont azt mondta nem akar kiszúrni a gyerekkel:-D
ápr. 6. 12:16
 34/35 anonim ***** válasza:
Jó a Dolli, szépen, kedvesen, nőiesen hangzik, de, ha mindenképpen ilyen formában lenne ez a név a szívem csücske, mindenképpen adnék még mellé egy kicsivel komolyabb második keresztnevet, pl Éva,Veronika,
ápr. 25. 13:24
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
34es én meg egy komolyabb első nevet adnék, mert úgyis azok fogják hívni, ha meg a Dolli tetszik neki, kérheti hogy inkább azon hívják. Bár nem hiszem hogy van ember akinek tetszene
ápr. 25. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!