Tetszik a Dolli nèv?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam, hogy ha lányom lesz, akkor mi legyen a neve. Különlegeset és szép hangzásút szeretnék, a Dolli pedig annyira szépen cseng a füleimnek. Jelentése Isten ajándéka.
Persze a férjemen kívül senki nem fog bele szólni, viszont anyàmtól megkaptam hogy “nagyon csúnya nèv”.
Egyébként a vezetèkneve Kulcsár.
Mit gondoltok, hogy hangzik?🥰
2024. ápr. 4. 15:47
11/35 anonim válasza:
Nem. Felénk csak cigányok adják.
12/35 anonim válasza:
A kutyánk volt Dolli, ő jut erről a névről eszembe. Furcsállom is, hogy ez anyakönyvezhető...?
13/35 anonim válasza:
Nekem is a bárány jut eszembe róla, de ettől függetlenül sem tetszik, olyan erőltetett és becenévszerű.
15/35 anonim válasza:
Ismerek egy Dollit, felnőtt nő. Inkább becenevet használ. Amúgy vagány csaj.
18/35 anonim válasza:
Kisebbségi vezetéknévhez illik, olyan mint az Emili, Amanda Zara stb.
Szerintem szépen hangzana:
Kulcsár Lilla
Kulcsár Adél
Kulcsár Kinga
Kulcsár Blanka
Kulcsár Aida
DE úgy látom, nem egyezik az ízlésünk, ha celeb neveknél nézelődsz
KUlcsár Amara Bella
Kulcsár Evolet Zselyke
Kulcsár Holli Freya
KUlcsár Mici
19/35 anonim válasza:
Nem adnám, de szerintem nem olyan rossz. Ha neked tetszik meg a férjednek, az lényeg...
20/35 anonim válasza:
Inkább állat név. Max becenév, de így nagyon bugyuta, gyerekes hangzású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!