Hogy szoktassam le a ciciről?
Az is le van pontozva aki azt javasolja ne adja, az is le van pontozva aki azt javasolja hagyja.
Versenyzik a két tábor vagy mi van veletek? Óvodában érzitek magatokat?
Az miért van lepontozva akinek a gyereke saját maga utasította el a mellét?
Mit kellett volna tennie?
Erővel beletuszkolni a gyerek szájába? 🤣🤣🤣
"Óvodában érzitek magatokat?"
Néhány válaszoló miatt nagyon...
Én nem versenyzek, de nem bírom szó nélkül hagyni, hogy ekkora marhaságot írnak. Ráadásul szegény cumizni sem fog helyette, de leírják ketten is, hogy ezentúl ne adja neki... gondolkodkoznak ezek? Vagy mi van?
Én mindkét gyerekemmel "eljátszottam", hogy éjszaka egyszerűen nem adtam oda nekik, mert eljutottunk oda, hogy fél óránként, óránként keltek és csak cicivel aludtak vissza, rajta lógtak egész éjszaka, én meg semmit nem aludtam. De semmit. Azért ezt fizikailag bírni, pláne már amikor ketten voltak, nem ment.
Szóval egy nap nem adtam oda éjszaka, csak 1-2 alkalommal, ez van. A nagy 6 hónapos volt, a kicsi 10. Persze felvettem, ringattam őket, odabújtam simogattam, dúdoltam, de azért volt sírás 3-4 napig, mire megszokták, a szívem szakadt meg nekem is, de már eljött az a pont, hogy megálljt kellett parancsolni ennek.
Viszont egy hét alatt leszoktak teljesen arról, hogy 30-60 percenként keljenek, átálltak 1-2-3 alvásra és már cici sem kellett hozzá. Mindenkinek sokkal jobb volt, hogy aludtak végre éjszaka.
14#
Nalunk is ez van. Csak azért kel fel éjszaka többször is hogy cicizzen. Van hogy tart fél órát van hogy 3 perc. Fokozatosan megpróbálkozom vele. Elaltatni el lehet cici nélkül.viszont vissza altatni nem tudom hogyan fogom majd.
15, én fokozatosan csináltam, mint írtam, 1-2 alkalommal odaadtam még éjdzaka, de nem minden alkalommal. Aztán mikor megszokták, hogy cici nélkül is el lehet aludni, már nem is kellett éjszaka.
Cumi meg nem jött be, az első egyáltalán nem cumizott, a másik meg leszokott magától, hiába akaetam adni, kiköpte.
Én sem azt kifogásolom hogy leakarja szoktatni. Tök érthető az is ha nem a gyerek válik le hanem már az anyának megterhelő. Na de nulla fokozatossággal?
Egyébként a szoptatás támogatás FB csoportban ezzel kapcsolatban is van írás vagy ha nem megy ezzel kapcsolatban is adnak tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!