Megfázhatott így az 1 hónapos baba?
Overálban és sapkában volt a kocsiban, nem ment a fűtés, kb 35 percet utaztunk volna, de végül 1 óra 40 percig tartott az út (sírt, azért izzadt le), plusz még 30 percet a vizes ruhában és sapkában volt, mert nem akartam addig levenni róla amig nem fűtődik fel a szoba, így csak jo melegben öltöztettem át száraz ruhaba + kapott bentre egy sapit. Ekkor láttam, hogy csurom vizes a haja és ugye a teste is. A fejbőre már kicsit elázott szegénynek.
A kocsiból a házba kb 1 perc alatt beértünk, addig a hordozóban volt betakarva + a szél miatt egy textil pelust tettem a hordozóra.
Szerintetek, ha csak vizes ruhában es sapkaban volt sokáig, de csak meleg helyen vettem le róla megfázhatott szegény?
Jó, akkor azért volt melege mert sírt, és nem fordítva.
Így jobb a lelkednek?
Ha már ennyire az anyaság mintapéldányai vagytok, akkor kicsit nagyobb energiát fektethetnétek abba is, hogy visszavegyetek a gyomorforgatól stílusotokból. Visszafelé túl sok volt az a ruha, oké, hordozóba még kevesebbet adnak rá sokan, jó, ez még hasznos infó is. Na de ennyire betámadni minden mondatom? 1 elkezdi, aztán a többi attól érzi magát erősebbnek, hogy beáll a sorba és egy noname oldalon levezeti a feszkót. Kívancsi lennék kinek mekkora lenne a pofája élőben.
És meg egyszer mondom, hogy nem a mondanivalón van a baj! Mert azért a kommentelők kisebb része rendes volt, példákat hozott öltöztetés terén, normális hangnemben (nekik köszönöm). Igen, tényleg biztosan többet lehet ártani a túlöltöztetéssel. Aláírom, de azért ezzel a hangnemmel menjetek a... Nem attól lesztek valakik, ha olyan stílusban osztjátok az észt, mintha a s*ggetekből rángattatok volna ki. Azért álljunk már le!
"Mikor TÚRÁZIK valaki egy EGY HÓNAPOS gyerekkel?????"
Most ez komoly?😀 Nyilván nem az El Caminora vinném, de azért a Normafára 1 órára csak ki lehet vinni egy kisbabát. Na, de ha meg azt írtam volna, hogy nem vinném őt túrázni, akkor meg azért lettem volna a sz*ranya. És képzeld, igen, nekem ez is túrának számít.
Ja, az első ülésről pár dolgot rá lehet adni/levenni, de egy overált azért szerintem nagyon nehéz. A csomagtartó meg ha nem kombi a kocsink (mert nem az), akkor kb a babakocsiban is öltöztethetném, kinn a hidegen, mert csak nyitott ajtónál lehet.
Itt csak a te stilusoddal van a baj, ne haragudj.
Nem bírod megérteni, hogy azért sírt a baba mert melege volt, nem azért volt melege mert sírt.
Hajtod a magadet.
De tudod mit?te gyereked, csináld ahogy akarod. 30 ember szerint melege volt a gyereknek, de ne is törődj vele..
Ne is hallgasd meg a tanácsokat, pattogj, puffogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!