Melyik méretből mennyi pelenkázó érdemes venni az elején?
Azt tudom, hogy a legkisebb 0-s méretből nagyon kevés kell, de senki nem mondja kb. mennyi.
Mert létezik a boltban 15 db-os és a kedvezőbb áru 30 db-os, de ha meg nem kell 30 db akkor pénzkidobás.
Bőven elegendő nagyjából meghatározott szám, tudom, hogy pontosat nem lehet mondani.
Köszönöm a válaszokat! :)
"Oh utolsó,egyáltalán nem rosszból csak megdöbbentő számomra hogy nálatok mennyi pelus fogyott😨"
És még csak nem is írt sokat. Egy kisbaba az elején napi 7-10-et is elhasznál, később csökken 5-6-ra, de 4-nél kevesebb per nap már az egészségtelen verzió. Átlag 5-tel is 3650 db 2 évre. 3-ra meg 5475 db. Lányom 3,5 évig volt pelusos, az ~6300.
A kicsivel nem véletlen, moshatót használtunk.
#18 Mi most épp pampers pantset használunk, 4 hónapos tegnap 3db elég volt. Az éjszakára ráadott 12 órát volt rajta a nappali meg 6-6-ot, tegnap nem volt kaki.
Átlagos napokon babydreamet használunk nappalra (aminek 38 Ft-ért vettem darabját, mert a rossmannál lehet halmozni a kuponokat), csak akkor fogy el 5 db ha pont belekakil a tiszta pelenkába, amit nyilván rögtön cserélünk.
(Fiúról van szó, lehet a lányok popója érzékenyebb és nem lehet ennyi ideig egy pelusban hagyni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!