A csak pisis pelust is kicserélitek "nyilvános"
pelenkázóban (pl. pláza, bevásárlóközpont), vagy csak
akkor cseréltek ilyen helyen, ha kaki is van?
Eleve úgy megyünk el otthonról,hogy tiszta pelenka van adva a kicsire,és sosem tartózkodunk tovább másfél két óránál többet az áruházban.
Tehát így simán kibírja
Ha pedig mégsem akkor természetesen cserelek neki ha sok a pisi.
2023. aug. 28. 13:20
Attól függ, mennyire sok a pisi, mióta van rajta a pelenka, vagy épp mikor érünk haza..
De nálunk a lányom bugyipelust hord, most hogy nyár van, szinte. mindig szoknyában van. Így a pisis pelust csak gyorsan lehúzom róla, a másikat meg felhúzom rá. Kb fél perces művelet, ha kell, a babakocsiban is megoldom.
2023. aug. 28. 13:21
Kakisat sem cserélek nyilvános helyen.
Kibírja, amíg hazaérünk, de én padom, autóban tuti nem állok neki...
2023. aug. 28. 13:41
Én bárhol vagyunk, úgy cserélek, mintha otthon lennénk. Ha nincs pelenkázó vagy nem ítélem meg elég tisztának, akkor elfordulva/eltakarva a babakocsiban, de nem hagyom ázni a lányom popsiját. Nyilván ha 5 perc múlva otthon vagyunk, akkor annyit még kibír, mert neki is kényelmesebb otthon pelusozni.
2023. aug. 28. 13:41
Pisi simán kibírja azt a 3órát amennyit el vagyunk valahol. Pampers egész éjszakát bírja...
2023. aug. 28. 13:56
Alapvetően nem szoktunk többet távol lenni, mint amennyit a pelenka bír, de most nyáron, a hőségben volt, hogy baromi sokat ivott a kisfiam, és hiába tiszta pelenkával indultunk el, másfél óra múlva már óriási volt, így akkor például bementem egy plázába és kicseréltem. Talán még 2 vagy 3 ilyen esetre emlékszem, szóval nem gyakori.
2023. aug. 28. 14:05
Én a pisissel nem verődtem, baba kocsiba is lazán kicseréltem, amikor meg már állt akkor állva 1 perc alatt kikaptam és adtam m@sikat
2023. aug. 28. 14:05
Ha nagyon pisisnek ítélem, akkor. Vagy például a legközelebbi bevásárló központból 15 perc alatt vagyunk otthon busszal, ami pont elég idő, hogy elaludjon a babakocsiban a fiam. Hiszen kijövünk az ingergazdag környezetből, zúg a busz motirja, 2-3 megálló és alszik, akár fél vagy egy egész órával a rendes alvásidő előtt is. Volt, hogy ezért cseréltem ki. Lehetett volna otthon is, csak nyilván nem akartam emiatt felébreszteni.
2023. aug. 28. 14:33
Ha esedékes, cserélem. De huzamosabb ideig nem voltunk boltban, ügyintézni.
Egyszer Dévény-tornán érzékeltem, hogy rövid idő alatt sokat pisilt (tiszta pelussal jöttünk el otthonról), akkor a torna végeztével a váróban lévő pelenkázón tisztába raktam. 30 perc alatt hazaértünk onnan, de annyi ideig sem akartam fonnyasztani benne. 4 hónapos volt akkor.
2023. aug. 28. 16:01
Ha nagyon negtelik, vagy valamiért kifolyik, akkor bárhol kicseréltem, akár egy padon is. Volt erre példa.
2023. aug. 28. 22:21
Kapcsolódó kérdések: