Meddig fog még bukni?
6 hónapos a fiam, még mindig bukik, van, hogy sugarban hány akár éjszaka is. Az első lanyunk is ilyen volt, pontosan nem tudom, mikor múlt el. A második lányunk nem volt bukos.
Majd idővel elmúlik.
Nekem 14 hónapos a fiam, még mindig bukik, pedig már csak napi kétszer kap tápszert. De simán kijön a leves, az üveges kaja is, a saját főztöm, és az innivaló is.
Voltunk gasztrón, ott azt mondták, hogy nem refluxos.. (24 órás ph szondát kapott, ami folyton mérte a savasságot)
De az a gyakoribb eset, hogy legkésőbb a hozzátáplálással (és azzal, hogy megtanul ülni) abba marad.
Nálunk kb. 10 hónaposan múlt el, amikor megtanult ülni.
Ételeket hamar bevezettük, darabosat is aránylag korán kapott, visszajött minden is.
Altatni csak hason mertem, ha bukott is és esetleg nem ébredt fel rá/nem vettem észre, legrosszabb esetben kimarta kicsit az arcát. De az is másnapra helyrejött.
8 hos koraig bukott, de ebbol az elso 6 honap volt a durva, nagyon sokat bukott.
Viszont a babat nem zavarta, jo volt a kedve es hizott, igy nem volt problema, csak en mostam, oltoztettem at (magamat is) allandoan…:D
De amugy persze minden esetben orvossal kell beszelni, mert nyilvan van az a szint, amikor mar a bukas se normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!