Most töltötte be a lányom a 2 hónapot A ti babátok mar felemelte hason a fejet ekkora? Meddig "ér rá" megcsinalnia ezt a feladatot? (mindig ordit ha hasra teszem)
Mind a 2 gyerekem 3 hónapos korig gyűlölte,ordított.
3.5 honapisan megtanult mind a 2 hátról hasra fordulni, onnan pedig csak hasalni akartak.
Nálunk is nagyon utálta, anyukám mondta is, hogy ne kínozzam, mert nem bírja nézni...amúgy az is számít, ha pl. te elfekszel az ágyon, és a hasadra/mellkasodra rakod a babát, úgy talán kevésbé sír, ha az arcodat látja, érdeklődőbb, vagy amikor a válladon tartod, és ő már megtartja a fejét. Plusz a földön lehet neki segítséget adni, én először megtámasztottam keresztben egy összecsavart törölközővel a babám hóna alatt, elétettem a fekete-fehér könyvét, amit imádott, és úgy tovább nézelődött. Most visszanéztem a fotókat, még közel 3 hónaposan is törölköző van a hónalja alatt, és olyan 3,5 hónaposan vannak róla az első képek, amikor alkartámasszal rendesen nézelődik.
Ajánlom neked Emma Hubbard youtube csatornáját, én sokat néztem, amikor a lányom első évében, amikor a főbb mozgásfejlődések megtörténtek, ez a videó kifejezetten a tummy time-ról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!