A második gyerekek könnyebb természetűek? Mi a tapasztalatotok?
Nálunk a fiam volt a beetetés 😂 De nem panaszkodom amúgy, a húga se probélmás gyerek, jó evő, jó alvó, végtelenül cserfes, jólelkű és cuki, de sokkal akaratosabb, vehemensebb mint a bátyja valaha is volt, sokkal nagyobb hisztiket képes levágni, nehezebben viseli, ha nem az történik, amit ő elképzelt. A nagyfiam simulékony, alkalmazkodó, brutál okos, megfontolt gyerek.
Anyukám azt mondja, hogy a két bátyám hasonló természet volt, de összesen nem szívott velük annyit, mint velem, a harmadik gyerekével. Szóval ez alapján nálunk sem volt ez igaz, bár én nem a második voltam 😅
Nekem csak 1 van és fogalmam sincs hogy milyen gyerek máshoz képest. Mindent megeszik, születésétől jól alszik éjjel, de nappal nem, letehetetlen, semmit nem tudtam nélküle csinálni. Ő ilyen közepesen nehéz lehet.
Testvéremnél az első nehezebb volt kicsinek, majd született egy folyton mosolygó nyugis öcsi, aztán fordult a kocka, a kislány nagyon könnyű a kisfiú meg kezelhetetlen lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!